سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: AGRIBIOTECH03_261
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,402
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فیلوژنتیکی تعدادی از جدایه های ایرانی ویروس X سیب زمینی
چکیده مقاله:
ویروس X سیب زمینی PVX از جمله ویروس های مهمی است که سالانه منجر به خسار تهای زیادی در مزارع سی بزمینی در نقاط مختلف جهان می گردد. به منظور بررسی ویروس X سیب زمینی PVX در ایران، طی سال های 1389 لغایت 1390 بوته های سیب زمینی دارای علائم آلودگی به ویروس از استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل جمع آوری گردیدند. نمونه ها ابتدا با آنتی سرم اختصاصی این ویروس با آزمون DAS-ELISA مورد بررسی قرار گرفتند و پس از تائید وجود ویروس تعداد پنج جدایه انتخاب گردید. آر ان ای کل با High Pure Viral RNA Kit جدا سازی و پس از انجام واکنش نسخه برداری معکوس، واکنش زنجیره ای پلیمراز با یک جفت آغازگر اختصاصی جهت تکثیر پروتئین پوششی Coat Protein انجام شد. محصول PCR به طول bp 714 در پلاسمید PTZ57R/T وارد ودر باکتری E. coli مسانه سازی شد. پس از همسانه سازی و تعیین ترادف ژن پروتئین پوششی، درخت فیلوژنتیکی رسم شد. نتایج حاصل بیانگر آن است که جدای ههای ایرانی و تعدادی از جدای ههای گزارش شده در دنیا به دو گروه اصلی I و II تقسیم می شوند. گروه I نیز به دو زیر گروه IA و IB تقسیم گردید. پنج جدایه ایرانی در این دو زیر گروه قرار گرفتند. کمترین و بیشترین شباهت ترادف نوکلئوتیدی جدایه های ایرانی با یکدیگر به ترتیب 94/8 % (دو جدایه از اردبیل) و 99/3 % (جدایه ای از ارومیه با جدای های از تبریز) می باشد. مقایسه ترادف نوکلئوتیدی و آمینواسیدی ژن پروتئین پوششی بین جدایه های مختلف PVX بیانگر آن است که این ژن از ترادف حفاظت شده زیادی برخوردار می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AGRIBIOTECH03_261 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/204311/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورمحمدی، سودابه و معصومی، حسین و لطفی، ایمان،1391،بررسی فیلوژنتیکی تعدادی از جدایه های ایرانی ویروس X سیب زمینی،سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)،مشهد،https://civilica.com/doc/204311
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، پورمحمدی، سودابه؛ حسین معصومی و ایمان لطفی)
برای بار دوم به بعد: (1391، پورمحمدی؛ معصومی و لطفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر اسانسهای گیاهی در کنترل بیماریهای باکتریایی گیاهان
- ارزیابی عملکرد لرزه ای قابهای خمشی فولادی طراحی شده به روش تنش مجاز
- بهینه یابی موقعیت میراگر جرمی تنظیم شده در جهت بهبود رفتار لرزه ای سازه ها
- بررسی علائم ویروس Y سیب زمینی روی میزبانهای مهم اقتصادی
- مقاوم سازی نشیمنگاه بتنی به وسیله مواد کامپوزیت پلیمری تقویت شده با الیاف کربن (CFRP)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.