شناسایی و بررسی تولید آنتی بیوتیک های حاصل از باکتری سویه ی MUT3
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
- کد COI اختصاصی: AGRIBIOTECH03_160
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4618
نویسندگان
تهران، دانشگاه شاهد، دانشکده علوم پایه، گروه میکروبیولوژی
تهران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، پژوهشکده فناوری زیستی
تهران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، پژوهشکده فناوری زیستی
تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده علوم پایه، گر
چکیده
امروزه کاربرد وسیع آنتی بیوتیک ها در صنایع مختلف از قبیل صنایع پزشکی، کشاورزی، دامپروری و ... بر همگان مشخص شده است. با توجه به کارهای اولیه محقق، باکتری سویه ی MUT3 قادر به ساخت مواد آنتی بیوتیکی بر علیه بسیاری از باکتری های گرم مثبت و منفی می باشد، از اینرو در مطالعه کنونی بر صدد برآمدیم تا ضمن شناسایی ماده ی آنتی بیوتیکی، بررسی روند تولید آن در طی رشد نیز انجام شود. در گام اول پس از شناسایی فنوتیپی و ژنوتیپی باکتری یاد شده، توالی مربوطه در بانک بین المللی NCBI شماره دسترسی 831445 JN ثبت شد. سپس با توجه به اطلاعات موجود، سنتزآنتی بیوتیک های مشتقات فنازینی محتمل می شود. پس از آن با کمک توالی پرایمرهای اختصاصی Ps_up1 and Ps_low1 حضور ژن اختصاصی PhzF تایید شد. سپس کشت باکتری در محیط اختصاصی خود و استخراج و خالص سازی جزء فنازینی مربوطه انجام شد. نتایج آزمون های فیزیکی و شیمیایی از قبیل بررسی جزء رنگی، اسپکتروسکوپی، کروماتوگرافی لایه نازک TLC کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC و کروماتوگرافی گازی GC-Mass با نتایج حاصل ازشناسایی ژنتیکی کاملا تطابق داشت و تمامی نتایج موید سنتز آنتی بیوتیک فنازینی یاد شده بود. پس از بررسی کمی و کیفی آنتی بیوتیک یاد شده، روند تولید آنتی بیوتیک مربوطه با تکنیک های مختلف بررسی شد.کلیدواژه ها
آنتی بیوتیک فنازین، کروماتوگرافی، ژن PhzFمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.