بررسی عوامل مرتبط با مدیریت بحران برای حوادث ایمنی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی
  • کد COI اختصاصی: HCSCONF09_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 277
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جمیل ظاهری

کارشناسی حرفه ای مدیریت امداد و سوانح طبیعی، دانشگاه علمی و کاربردی قروه،

حامد طیبی

کارشناسی حرفه ای مدیریت امداد و سوانح طبیعی، دانشگاه علمی و کاربردی قروه

حسام مرادیان

کارشناسی حرفه ای مدیریت امداد و سوانح طبیعی، دانشگاه علمی و کاربردی قروه

چکیده

وقوع حوادث غیر قابل پیش بینی و بروز خطرات و سوانح و بحران های اقتصادی،اجتماعی ، سیاسی، نظام ی واقعیتی است که بشر در طول تاریخ با آن آشنا بوده است. در این راستا هرچه قدر بر کسب موفقیت های تکنولوژیکی و اجتماعی افزوده شده است ، میزان بروز این خطرات غیره منتظره نه تنها کاهش نیافته بلکه در بسیاری از موارد افزایش نیز یافته است. صنعتی شدن جوامع و گسترش ارتباطات ماهواره ای و نقل و انتقالات اطلاعات به طور وسیع و همچنین بزرگتر شدن سازمان های اجتماعی ، اقتصادی و بازرگانی باعث شده که بیشتر بحران ها نهادی شود در واقع جزء جدا نشدنی از ماهیت درونی سازمان ها گردد. بنابراین مشاهده می شود که در بیشتر مواقع افزایش پیچیدگی و توان تولیدی این سازمان ها به طور بالقوه تقویت چنین حالاتی را اجتناب ناپذیر ساخته است. در برخورد اول ممکن است این تصور به وجود آید که بحران های صنعتی و اجتماعیناشی از آن ها مختص کشورهای پیشرفته صنعتی بوده و سیستم های مصون کننده تنها مورد نیاز این گونه کشورهاست، در صورتی که باید توجه داشت که کشورهای درحال توسعه و روبه رشد نیز به واسطه این که در مرحله ی فراگرد و یا انتخاب قرار دارند باید در برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت خود نه تنها در فکر جلوگیری بلکه در صدد ارزیابی ضررهای جبران ناپذیر حوادث پیش بینی نشده باشند.

کلیدواژه ها

حادثه، بحران، مدیریت بحران، حوادث ایمنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.