بررسی عوامل مرتبط با مدیریت بحران برای حوادث ایمنی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی
- کد COI اختصاصی: HCSCONF09_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 277
نویسندگان
کارشناسی حرفه ای مدیریت امداد و سوانح طبیعی، دانشگاه علمی و کاربردی قروه،
کارشناسی حرفه ای مدیریت امداد و سوانح طبیعی، دانشگاه علمی و کاربردی قروه
کارشناسی حرفه ای مدیریت امداد و سوانح طبیعی، دانشگاه علمی و کاربردی قروه
چکیده
وقوع حوادث غیر قابل پیش بینی و بروز خطرات و سوانح و بحران های اقتصادی،اجتماعی ، سیاسی، نظام ی واقعیتی است که بشر در طول تاریخ با آن آشنا بوده است. در این راستا هرچه قدر بر کسب موفقیت های تکنولوژیکی و اجتماعی افزوده شده است ، میزان بروز این خطرات غیره منتظره نه تنها کاهش نیافته بلکه در بسیاری از موارد افزایش نیز یافته است. صنعتی شدن جوامع و گسترش ارتباطات ماهواره ای و نقل و انتقالات اطلاعات به طور وسیع و همچنین بزرگتر شدن سازمان های اجتماعی ، اقتصادی و بازرگانی باعث شده که بیشتر بحران ها نهادی شود در واقع جزء جدا نشدنی از ماهیت درونی سازمان ها گردد. بنابراین مشاهده می شود که در بیشتر مواقع افزایش پیچیدگی و توان تولیدی این سازمان ها به طور بالقوه تقویت چنین حالاتی را اجتناب ناپذیر ساخته است. در برخورد اول ممکن است این تصور به وجود آید که بحران های صنعتی و اجتماعیناشی از آن ها مختص کشورهای پیشرفته صنعتی بوده و سیستم های مصون کننده تنها مورد نیاز این گونه کشورهاست، در صورتی که باید توجه داشت که کشورهای درحال توسعه و روبه رشد نیز به واسطه این که در مرحله ی فراگرد و یا انتخاب قرار دارند باید در برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت خود نه تنها در فکر جلوگیری بلکه در صدد ارزیابی ضررهای جبران ناپذیر حوادث پیش بینی نشده باشند.کلیدواژه ها
حادثه، بحران، مدیریت بحران، حوادث ایمنیمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.