تخصیص منابع و زمان بندی کارها در رایانش مه و اینترنت اشیاء
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند
- کد COI اختصاصی: DTIS02_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 198
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی، گروه مهندسی کامپیوتر، واحد لارستان، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان
۲دانشجوی دکتری، گروه مهندسی کامپیوتر، واحد بین الملل قشم، دانشگاه آزاد اسلامی، قشم
چکیده
اینترنت اشیاء به سرعت در حال توسعه ی برنامه های کاربردی حوزه های مختلف مانند کشاورزی هوشمند، شهر هوشمند، جریان داده های بزرگ و ... است. این برنامه های کاربردی اینترنت اشیاء از منابع رایانش ابری برای اجرا استفاده می کنند. رایانش مه که به عنوان توسعه ی محاسبات ابری پدیدار شده است، از تحرک، ناهمگونی، توزیع جغرافیایی، آگاهی از محتوا و خدمات مانند ذخیره سازی، پردازش، شبکه سازی و تجزیه و تحلیل در گره های مه نزدیک پشتیبانی می کند. محیط مه با منابع محدود، ناهمگن، پویا و نامشخص، زمان بندی کارها را به چالش بزرگی تبدیل کرده است که نیاز به بررسی دارد. این مقاله یک مطالعه در مورد الگوریتم های زمان بندی مختلف و ابزارهای ارزیابی در محیط های رایانش مه و اینترنت اشیاء ارائه می دهد. ابتدا، الگوی رایانش مه و اینترنت اشیاء را بررسی می کنیم. در بخش دوم، معیارهای بهینه سازی درگیر با رایانش مه و محیط اینترنت اشیاء ارائه می شود. در بخش سوم، الگوریتم های زمان بندی که در محیط های رایانش مه و اینترنت اشیاء کاربرد دارند را ارائه می دهیم. در نهایت این الگوریتم ها بررسی می شود.کلیدواژه ها
رایانش ابری، رایانش مه، اینترنت اشیاء، تخصیص منابع، زمان بندی کار.مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.