تحلیل اثرات برنامه درسی پنهان بر میزان تا بآوری آموزشی و حس تعلق به مدرسه دانش آموزان پسر دوره ابتدایی اول یکی از مدارس استان تهرا ن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: ESPCER09_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته الهیات، علوم قرآن و حدیث، دانشگاه علامه طباطبایی
دانشجوی دکتری رشته سنجش و اندازه گیری، دانشگاه تهران
چکیده
برنامه درسی پنهان بعد غیرقابل پیش بینی یادگیری است. طراحی آموزشی بدون توجه به این بعد غفلت از بخش مهم عواملیاست که در یاد گیری دانش آموز تاثیر فراوان دارند. معلمان به طور معمول در طراحی آموزشی به عوامل آشکار موثر درتدریس توجه می کنند و از عوامل پنهان غافل می مانند. در این پژوهش به تحلیل اثرات برنامه درسی پنهان بر میزان تاب آوریآموزشی و حس تعلق به مدرسه دانش آموزان پسر دوره ابتدایی اول یکی از مدارس استان تهران پرداخته می شود. نتایجبررسی پیشینه تحقیق نشان می دهد که موضوع تحقیق از جهت بررسی رابطه چندگانه و همزمان متغیرهای برنامه درسیپنهان، تاب آوری آموزشی و حس تعلق به مدرسه موضوع جدید و تازه ای می باشد و تاکنون به این موضوع پرداخته نشدهاست. بررسی پیشینه نشان داد که در جامعه آماری تحقیق نیز تا کنون پژوهش مشابهی صورت نگرفته و از این جهت نیزموضوع تحقیق جدید می باشد. جامعه آماری این تحقیق شامل دانش آموزان پسر دوره ابتدایی اول یکی از مدارس استان تهراندر سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ می باشد. روش گردآوری اطلاعات در این تحقیق استفاده از پرسشنامه و نیز استفاده ازاطلاعات کتابخانه ای و مراجعه به اسناد موجود در مقالات علمی و معتبر و درک و استنباط از این اطلاعات می باشد. رواییپرسشنامه با تدوین پرسش ها بر اساس مبانی نظری تحقیق و با اظهارنظر و تائید اساتید حاصل شده است و به منظور تائیدپایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است که مقادیر بالای ۷ / ۰ می باشد که قابل قبول می باشند. آزمون میانگینبر روی فرضیه های اصلی و اختصاصی در نرم افزار SPSS۲۲ و در سطح اطمینان ۹۵ / ۰ محاسبه شده است.کلیدواژه ها
برنامه درسی پنهان، تاب آوری آموزشی، حس تعلق به مدرسه، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.