تاثیر اختلالات نورون زایی بر اختلالات اضطرابی در نوجوانان (مطالعه موردی:دانش آموزان دبیرستان غیردولتی پردیسان نوین شهرستان کرج)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: ESPCER09_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 197
نویسندگان
کارشناسی ارشد/ مدیریت بازرگانی
دانش آموز پایه نهم/دبیرستان غیردولتی پردیسان نوین
دانش آموز پایه نهم/دبیرستان غیردولتی پردیسان نوین
چکیده
اضطراب عملکرد حفاظتی فیزیولوژی و واکنشی طبیعی است که درشرایط تهدید کننده و همچنین در موقعیت هایی که تصور می شودبرای موجود زنده زیان آور هستند ، رخ میدهد. با این حال ،اضطراب بیش از حد میتواند منجر به توسعه اختلالات اضطرابی درافراد شود. اختلالات اضطرابی یکی از شایع ترین اختلالات روانیدر جهان و نوعی واکنش رفتاری پیچیده در انسان و حیوان میباشند. که یک هشتم از جمعیت جهان را تحت تاثیر قرار میدهند. همچنین به نظر میرسد که تغییرات نورونزایی در هیپوکامپ بالغین نقش مهمی در ایجاداختلالات اضطرابی دارد. ثابت شده است که یک ارتباط،موثر میان نورونزایی و پاتوفیزیولوژی اختلالات اضطرابیوجود دارد، به طوری که کاهش نورونزایی درهیپوکامپ شکمی منجر به افزایش رفتارهای اضطرابیمیشود. کاهش در نورونزایی میتواند توانایی ادغامموثر اطلاعات ورودی جدید را تغییر دهد و یامنجر به واکنش افراطی در پاسخ به نشانه هایمخرب شود که با عنوان تهدید تفسیر میشود. در این پژوهش،با عنوان «تاثیر اختلالات نورون زایی بر اختلالات اضطرابی و تاثیر آن در نوجوانان» ما به بررسی و تفسیر تاثیر نورونزایی و دیگر عوامل موثر بر اختلالات اضطرابی در نوجوانانپرداختیم. جامعه آماری این پژوهش شامل نوجوانان دختر وپسر در سنین ۱۲ تا ۱۶ سال و ۱۶ تا ۱۸ سال در شهرستان کرجمی باشد و جمعیت پژوهشی نیز ۱۰۰ نفر است.کلیدواژه ها
نورون زایی ، اضطراب ، هیپوکامپ ، نوجوانانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.