تاثیر جهت گیری بین المللی، پویایی بازار و شدت رقابت بر اثربخشی سازمان و عملکرد صادرات (مورد مطالعه شرکت های کوچک و متوسط استان قزوین)

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی نوین در کسب و کار و توسعه صنعتی
  • کد COI اختصاصی: MARBI01_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 15
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیررضا علی قارداشی

کارشناس ارشد ، مدیریت بازرگانی گرایش بین المللی، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی غزالی، قزوین، ایران

حسین عابدی

عضو هیئت علمی ،گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی کار ، قزوین ، ایران

حسن کوچک بیگی

کارشناس ارشد، مدیریت بازرگانی گرایش بین المللی، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی غزالی ، قزوین، ایران

چکیده

هدف اصلی از انجام این رساله بررسی تا ثیر جهت گیری بین المللی ،پویایی بازار و شدت رقابت بر اثربخشی سازمان و عملکرد صادرات (مورد مطالعهشرکت های کوچک و متوسط استان قز وین) می باشد. دراین تحقیق با استفاده از منابع مکتوب و نظرخبرگان وهمچنین بررسی پیشینه پژوهش ها ومقاله های مجلات معتبر، مدل مفهومی پژوهش استخراج و متغیر جهت گیری بین المللی ،پویایی بازار و شدت رقابت بعنوان متغیر مستقل ، اثربخشیسازمان به عنوان متغییر میانجی و عملکرد صادرات بعنوان متغیر وابسته در مدل مفهومی تحقیق قرار گرفتند و سپس با راهنمایی استاد راهنما ومقالات بیس پرسشنامه های استاندارد آنها تهیه گردید، برای تعیین روایی از روایی صوری و سازه و برای سنجش پایایی پرسشنامه ها ضریب آلفایکرونباخ مورد محاسبه قرارگرفت. مجموعه مدیران ارشد و کارشناسان واحد بازرگانی و کارشناسان واحد تحقیق و توسعه شرکت های کوچک و متوسطاستان قزوین جامعه آماری پژوهش حاضر را شامل می گردد. برای تعیین حجم نمونه از آنجاییکه در این تحقیق از روش معادلات ساختاری استفادهخواهد شد می بایست حجم نمونه بین ۵ تا ۱۵ مشاهده به ازای هر متغیر اندازه گیری شده تعیین شود لذا حجم نمونه آماری تحقیق ۱۸۵ نفر در نظرگرفته شده است و سپس با روش خوشه ای دو مرحله ای پرسشنامه ها میان آنها توزیع گردید و پس از تکمیل و جمع آوری، داده های مورد نیازتحقیق گرد آوری و با استفاده از فنون آمار توصیفی و نرم افزار SPSS و فنون آمار استنباطی به کمک نرم افزارهای آماری PLS جهت تحلیل دادههای آماری تحقیق با تکنیک معادلات ساختاری انجام گردیده است. یافته ها حاکی از آن است که از ۱۰ فرضیه موجود تحقیق که در آنها تاثیر بینمتغیر مستقل تحقیق و ابعاد آن و متغیر وابسته را مورد بررسی قرار می داد مورد سنجش قرار گرفته و ۹ فرضیه از ۱۰ فرضیه مورد پذیرش قرا ر گرفت.

کلیدواژه ها

جهت گیری بین المللی ، پویایی بازار ، شدت رقابت ، اثربخشی سازمان ، عملکرد صادرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.