تاثیرات متقابل تکنولوژی و فناوری های نوین ارتباطی و حکمرانی خوب
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی جامعه، حکمت و حکمرانی
- کد COI اختصاصی: SHGSCONF03_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 222
نویسندگان
گروه علوم ارتباطات، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران.
گروه جامعه شناسی، واحد جهرم، دانشگاه آزاد اسلامی، جهرم، ایران.
چکیده
علم و فناوری موتور اصلی توسعه در جهان امروز شناخته می شود و اهمیت غیرقابل انکار این موضوع به ویژه اتصال ناگسستنی آن با سایر ساحت های جامعه موجب شد تا دولت ها برنامه های جدی را برای این بخش در نظر بگیرند. گسترش انقلابی تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات در زندگی روزمره مردم و افزایش ضریب نفوذ آن در بین خانوارها در دهه های گذشته، منجر به تولید حجم عظیمی از اطلاعات در ارتباط با اشخاص، گروه ها و جوامع گردیده است. بدین منظور، برگ برنده دولت برای ارتقاء شاخص های حکمروایی خود، دسترسی، پردازش و استفاده از این اطلاعات در مدیریت جوامع می باشد. این در حالی است که در حال حاضر خلاء و شکاف محسوسی میان دنیای دیجیتال دولت و شهروندان دیده می شود. فناوری اطلاعات یکی از الزامات تحقق حکمرانی خوب و به عبارتی ابزار تحقق آن است. ارتباط میان حکمرانی خوب و فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی تا اندازه ای وثیق است که به باور عده ای از پژوهشگران کاربست فناوری اطلاعات زمانی قرین موفقیت است که در نهایت به بسط حکمرانی خوب منجر شود. بروز تحول در حوزه های حکمرانی و فناوری حاصل بروز تحول در چگونگی سیاست گذاری و تصمیم گیری دولت ها در اداره امور کشورها است. پژوهش حاضر با روش توصیفی و از طریق مطالعات کتابخانه ای و اسنادی در پی بررسی تاثیرات متقابل تکنولوژی و فناوری های نوین ارتباطی و حکمرانی خوب می باشد.کلیدواژه ها
فناوری های نوین، حکمرانی، تکنولوژی، فناوری اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.