پردازش تصویر و برقراری ارتباط با PLC از طریق پروتکل OPC UA

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: CRIAL01_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 409
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رضایی عدل

سیمین خضرایی شولایی فر

استادیار،گروه مهندسی برق،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،ایران

چکیده

جامعه ی صنععی امروز بیش از هر زمان دیگر متکی به اتوماسنیون صنعتی است. و از سوی دیگر زبان های برنامه نویسن مدرن مانند پایتون در دیگر زمینه ها به فراوان استفاده می شود. در این مقاله با استفاده از پروتکلOPC UA توانستیم با PLC سری ۱۵۰۰ زیمنس ارتباط برقرار کنیم و با استفاده از کتابخانه ی OpenCV توانستیم کامپیوتر را قادر سایم تا به دنبال کردن مردمک چشم کاربر، حواس پرتی کاربر را تشخیص داده، ابتدا به او پیام دهد، و در صورت عدم توجه زنگ هشدار سیستم را به صدا دراورد.

کلیدواژه ها

اتوماسیون صنعتی پردازش تصویر بینایی ماشین هوش مصنوعی PLC

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.