بررسی عوامل موثر بر افزایش راندمان پکیج چگالشی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: EASTTEHRANMECH02_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3110
نویسندگان
دانشگاه فردوسی مشهد
شرکت ملی گاز خراسان رضوی
دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
امروزه به منظور افزایش بازده بویلرها و کاهش مصرف سوخت آنها، نوع چگالشی آن مورد توجه می باشد. در این تحقیق تاثیر بازیافتحرارت های محسوس و نهان برافزایش راندمان پکیج گازسوز مورد مطالعه قرار گرفته است. با بکارگیری مبدل حرارتی در مسیر گازهایخروجی از بویلر و چگالش بخار آب موجود در محصولات احتراق، از هدر رفت انرژی گازهای خروجی از دودکش جلوگیری می شود . درآزمایشات صورت گرفته از پکیج های چگالشی و ساده با ظرفیت نامی 24kW استفاده شده است . نتایج حاصل از اندازه گیری، افزایش 11/5 درصدی راندمان پکیچ های چگالشی نسبت به پکیج های ساده را نشان می دهد. همچنین نتایج نشان می دهند، یکی از عوامل تعیین کننده در افزایش راندمان، دمای آب برگشتی به پکیج (ورودی به مبدل حرارتی چگالنده ) می باشد؛ که هرچه اختلاف بیشتری با دمای نقطه شبنم بخار آب موجود در محصولات احتراق داشته باشد، افزایش راندمان بیشتری صورت می پذیرد . مشاهده گردید که افزایش دمای آب برگشتی، موجب افزایش دمای گازهای خروجی از دودکش و در نتیجه کاهش نرخ چگالش و راندمان پکیج می باشد. در راستای این پژوهش، در یک ساختمان اداری نمونه، یک دستگاه دیگ چگالشی نصب گردیده است که نتایج نشان می دهد میزان مصرف گاز در 6 ماهه دوم سال 90 نسبت به سالهای 88 و 89 به ترتیب 26 و 29 درصد کاهش داشته است.کلیدواژه ها
پکیج چگالشی- راندمان- دمای آب برگشتی - دمای نقطه شبنم - مصرف گاز طبیعیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.