رویکردی بر نقش محتوای الکترونیکی و ICT در فرایند یاددهی و یادگیری در مدارس

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
  • کد COI اختصاصی: FINCONF03_353
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 151
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صدیقه زمانی تربوئیه

کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیانمدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

ساجده احمدی زاده فینی

کارشناسی ، راهنمایی و مشاوره ، دانشگاه پردیس فاطمه الزهرا یزدمدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

چکیده

با ورود به عصر ارتباطات، نهاد آموزش از نخستین نهادهایی است که دست خوش تغییرات اساسی شده است . با وجود ضعف های نظام آموزشی کنونی استفاده از آموزش الکترونیکی یک امر مهم و دارای اهمیت بالا می باشد و نکته اساسی چگونه استفاده کردن از این نوع آموزش می باشد .پیشرفت های فن آوری اطلاعات و ارتباطات طی سال های اخیر ابعاد مختلف زندگی بشری را تحت تاثیر قرار داده است . با گسترش فن آوری اطلاعات و نفوذ وسایل ارتباط از راه دور ابزارها و روش های آموزش نیز دچار تحول شده است در پژوهش حاضر ضمن بررسی نقش ، اهمیت و تاثیر آموزش الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات بر آموزش وپرورش، مزایا و چالش های استفاده از آن نیز ذکر گردیده است . یادگیری با استفاده از رایانه انگیزه دانش آموزان برای مشارکت در تدریس را افزایش می دهد و این موضوع سبب اثربخش شدن تدریس خواهد شد و مشارکت فعال دانش آموز مستلزم تسهیل یادگیری توسط معلم می شود که این فرایند با استفاده از محتوای الکترونیکی به صورت قابل توجهی امکان پذیر است .این تحقیق مطالعه ای مروری است که اطلاعات آن از روش کتابخانه ای از طریق بررسی تعداد بسیار زیادی مقاله ، اینترنت و کتابهای مرتبط جمع آوری گردیده است . یافته های پژوهش حاکی از آن است که تولید محتوای الکترونیکی به واسطه سهولت دسترسی و تسریع ارائه محتوا نقش موثری را در فرایند یادگیری دانش آموزان ایفا می کند. و استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و آموزش الکترونیک در وزارت آموزش وپرورش مانند مدارس هوشمند باید در اولویت قرار بگیرد و از اهمیت والایی برخوردار است و نیروی متخصص در این زمینه باید تربیت شود.

کلیدواژه ها

محتوا ی الکترونیکی ، آموزش الکترونیک ، فناوری ، فناوری اطلاعات و ارتباطات، آموزش و پرورش.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.