بررسی نقش و کاربرد هوش مصنوعی در نظام های آموزشی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_352
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 238
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشیاداره آموزش و پرورش شهرستان بندرعباس ناحیه ۱، آموزشگاه شهید تنیده
کارشناسی ارشد، علوم تربیتی آموزش ابتدایی، دانشگاه آزادمدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، دبستان شهید تنیده
چکیده
در حال حاضر در کشورهای توسعه یافته ، کاربرد هوش مصنوعی ((AI در بخشی از زندگی عادی شده است . کاربرد هوش مصنوعی در آموزش و پرورش نیز احساس می شود، و روش های تدریس سنتی به طور چشمگیری در حال تغییر هستند. هوش مصنوعی ((AI ، در حال پیشرفت است و کاربردهای آن در زندگی روزمره ما نفوذ کرده و روش یادگیری انسان ها را تغییر داده است . استفاده از هوش مصنوعی ((AI در آموزش، مزایایی دارد. علیرغم مزایای زیادی که هوش مصنوعی ((AI دارد، خطرات و چالشهای متعدد و اجتناب ناپذیری را به همراه دارد که می تواند از سیاستهای آموزشی پیشی بگیرد. با این حال فناوری های نوظهور در نظام های آموزش همگی هدف مشابهی دارند و برای متحول کردن فرآیند یاددهی -یادگیری دانش آموزان تمایل دارند که شیوه کار معلمان و دانش آموزان را بهبود بخشند. و با وجود چنین فناوری هایی که بر دنیای مدرن ما حاکم است ، نظام های آموزشی احتمالا تغییر شکل خواهند داد .بنابراین در این مطالعه که به روش توصیفی و از نوع مروری و کتابخانه ای است ، سعی شد به این پرسش پاسخ داده شود که هوش مصنوعی ((AI و فناوری های نو چه فرصت ها و چالش هایی در سیستم های آموزشی ایجاد می کنند؟ و پتانسیل ، مزایا و مشکلات مرتبط با استفاده از هوش مصنوعی ((AI در یادگیری و آموزش کدامند؟کلیدواژه ها
هوش مصنوعی ، آموزش، فناوری های نو، عدالت آموزشی ، شخصی سازی آموزشمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.