چگونه توانستم اختلال اضطراب جدایی دانش آموزان پایه اول را با کمک هنردرمانی بهبود ببخشم ؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_295
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 242
نویسندگان
کارشناسی ارشد، بهداشت،ایمنی و محیط زیست، معاونت سلامت و تربیت بدنی،اداره کل آموزش و پرورش کردستان،سنندج،ایران
کارشناسی ، اقتصاد نظری ، معاونت آموزش ابتدایی،اداره آموزش و پرورش منطقه قروه،قروه،ایران.
چکیده
کودکان هنگام جدایی از مادر دچار اضطراب و ناراحتی می شوند، این احساس ناخوشایند اضطراب جدایی نامیده می شود. این مشکل موقعی در کودک در مدرسه می رود، آشکار می شود. به این رفتارها اضطراب جدایی می گویند. اگر والدین کودک را در محیط مدرسه رها کنند اضطراب کودک بیشتر می شود؛ پس باید با ملایمت ، ملاطفت و نرمی با کودک ارتباط برقرار کرد و با حرفزدن با کودک به کاهش اضطرابش کمک کرد. اضطراب در برخی کودکان در آغاز سال تحصیلی طبیعی است به خصوص برای کودکانی که وارد دوره پیش دبستانی یا کلاس اول می شوند. این دسته از کودکان چون از محیط خانه وارد محیط دیگری می شوند. با افراد جدید مواجهه می شوند و محیط جدیدی را تجربه می کنند و از سوی دیگر آزادی هایی را که در محیط خانه داشتند، در مدرسه ندارند؛ لذا دچار اضطراب می شوند. مهم ترین مسئله در ورود کودکان به مدرسه جداشدن از والدین به خصوص مادر است . در هفته های اول سال تحصیلی در واقعه ای را که قابل مشاهده و جالب می باشد، وابستگی شدید دانش آموزان کلاس اول به مادرانشان می باشد. نمونه بارز این موضوع وابستگی بیش از حد یکی از دانش آموزان به مادرش بود که باعث می شد نسبت به کلاس و مدرسه گریزان بوده و در بین جمع دانش آموزان بسیار کم رو و خجالتی باشد. پژوهش حاضر درصدد بود تا به بررسی اثربخشی برنامه مداخله ای مبتنی بر مربیگری هیجان بر علائم اختلال اضطراب جدایی کودکان بپردازد. نتایج نشان داد برنامه مداخله ای به طور معناداری در کاهش ترس از رهایی ، ترس از تنهایی ، ترس از بیماری و نگرانی از وقوع حوادث خطرناک موثر بود.کلیدواژه ها
اضطراب جدایی ، مداخله آموزشی ، دانش آموز، نقاشی درمانی ، پایه اول، شادمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.