اقدام پژوهی : چگونه توانستم کنترل خشم را در دانش آموزم بهبود ببخشم ؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_263
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 451
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ، آموزش ابتدایی ، دانشگاه امام جعفر صادق(ع) بجنورد
دانشجوی کارشناسی، اموزش ابتدایی، دانشگاه شیخ انصاری دزفول
چکیده
خشم و پرخاشگری هیجان های جهانشمولی هستند که در همه فرهنگ ها دیده می شوند و یکی از شایع ترین مشکلات رفتاری هستند که موجب ناراحتی و پریشانی دیگران گردیده و بهداشت روانی جامعه را مختل می کنند. خشم پیامدهای منفی همچون تصویر ذهنی منفی در میان همسالان و آموزگاران، طرد از سوی همسالان، افت تحصیلی ، مصرف مواد، مشکلات ارتباطی با خانواده و بزهکاری را در پی دارد. پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربخشی راه حل های اجرا شده بر روی کاهش خشم دانش آموزم انجام شده است که در آن از روش تعیین قوانین و مقررات و گفت و گو با والدین استفاده شده است . روش بررسی : استفاده از تحقیق و بررسی مقالات در رابطه با کاهش خشم و انجام عملی به صورت اقدام پژوهی بر روی دانش آموز. یافته ها: تاثیر تشویق دانش آموز باعث شد که پرخاشگری او کاهش یافته و قوانین و مقررات و تاثیر رویکرد رهبر گروه بودن از پرخاشگری و استفاده از جملات رکیک کاهش داد. نتیجه گیری : خشم مهار نشده سازگاری افراد را با خطر جدی روبرو م ی کند و می تواند افراد را از پیشرفت کارکرد بهینه باز دارد. از این رو، مداخله های مدیریت خشم ، کاهش شدت طول دوره و فراوانی بیان خشم همراه با کمک به بروز پاسخ های سازگارانه به مسائل میان فردی تاکید دارند و مد یریت خشم و پرخاشگری به عنوان تدبیری برای کاهش ناسازگاری به کار می رود.کلیدواژه ها
خشم ، اقدام پژوهی ، دانش آموز، مدیریت خشممقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.