تربیت اخلاقی به سوی انقلاب دیجیتال: (تحلیل تطبیقی از دیدگاه فلسفه اسلامی و غرب): یک مطالعه کیفی .
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، واحد تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور
چکیده
توسعه جریانهای دیجیتال در بسیاری از کشورها به سرعت رشد کرده است ، یکی از آنها نحوه تعامل بین مردم، از تعامل مستقیم تا تعاملات مجازی است . تغییر مطمئنا دسترسی بین افراد را آسانتر و سریع تر می کند، اما نمی توان از آن اجتناب کرد که می تواند به اقدامات منفی نیز منجر شود. آموزش و پرورش باید به این موضوع توجه جدی داشته باشد که چگونه دانش آموزان شخصیت خوب خود را در تعامل مجازی یا دنیای دیجیتال حفظ می -کنند. گامی که توسط ذینفعان آموزش و پرورش برداشته می شود، تامل در مورد چگونگی تعبیه آموزش اخلاقی در دانش آموزان است . هدف این پژوهش توصیف و تحلیل تربیت اخلاقی بر اساس دیدگاه فلسفی ازدیدگاه اسلام و غرب است . روش تحقیق کیفی بوده و مرور ادبیات این پژوهش با استفاده از تکنیک های تحلیل محتوا است . برای تکمیل این پژوهش ، دادهها از طریق منابع مختلف مطالعات مرتبط از کتابها، مجلات و اخبار جمع آوری شد. نتایج نشان می دهد که تربیت اخلاقی از دیدگاه غربی می تواند دانش آموزان را به کشف آموزش مهارتهای زندگی در زندگی اجتماعی سوق دهد. در این میان، از نظر اسلام، تربیت اخلاقی برای جنبه های معنوی نیز آثاری دارد که دانش آموزان را دارای اخلاق، ایمان و تکوا می کند.کلیدواژه ها
انقلاب دیجیتال، اخلاق، آموزش.مقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.