مروری بر فناوری نوظهور هوش مصنوعی در عرصه آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 174
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت منابع انسانیدانشگاه آزاد اسلامی ، واحد نجف آباد
دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتداییدانشگاه فرهنگیان ، پردیس شهیدباهنر اصفهان
دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتداییدانشگاه فرهنگیان ، پردیس شهیدباهنر اصفهان
چکیده
ظهور فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی ، زندگی فردی و اجتماعی انسان ها را تحت تاثیر قرار داده و تحولی شگرف در تمام ابعاد حیات انسانی ایجاد کرده است . ظهور هوش مصنوعی به عنوان جدیدترین فناوری در قرن بیست و یکم ، تغییرات بسیاری را در جنبه های مختلف زندگی مردم داشته است . این پژوهش با عنوان فناوری هوش مصنوعی در آموزش با هدف تبیین مفهوم هوش مصنوعی ، تاریخچه مختصری از خاستگاه آن ، جایگاه هوش مصنوعی در عرصه بین المللی و مقایسه ایران و سایر کشورها ، تاثیرات و کاربرد های هوش مصنوعی برای نظام آموزشی و به طور خاص معلمان و دانش آموزان و توجه به چالش ها و فرصت های استفاده از آن در آموزش با مرور مقالات علمی و تحلیل آن ها انجام پذیرفته و در قالب پنج بخش مجزا تدوین شده است . نتایج این پژوهش بیانگر این است که هوش مصنوعی ، کاربردهای زیادی در نظام آموزشی دارد که تا حد زیادی برای جامعه آموزشی ایران ناشناخته مانده است و نیازمند توجه بیشتر دولت و مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش به حوزه هوش مصنوعی و انتقال مفاهیم مرتبط آن به عموم اقشار جامعه و به خصوص دانش آموزان ، معلمان و کادر ادارای نظام آموزشی می باشد .کلیدواژه ها
هوش مصنوعی ، آموزش و پرورش ، یادگیری ، فناوری ، نظام آموزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.