تبیین رابطه فرهنگ سازمانی و سلامت سازمانی با توسعه حرفه ای معلمان ابتدایی شهر فین

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
  • کد COI اختصاصی: FINCONF03_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 137
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رادنیا

کارشناسی ارشد،تحقیقات آموزشی، دانشگاه آزاد واحد لنگهاداره آموزش و پرورش منطقه فین، کارشناس آموزش ابتدایی

شقایق سلیم پورفینی

کارشناسی ارشد ، ریاضیات و کاربردها ، دانشگاه هرمزگان اداره آموزش و پرورش منطقه فین ، آموزشگاه حضرت معصومه(س)

چکیده

پژوهش حاضر با هدف تبیین رابطه فرهنگ سازمانی و سلامت سازمانی با توسعه حرفه ای معلمان ابتدایی شهر فین انجام شده است. روش تحقیق توصیفی و طرح پژوهشی همبستگی بود. جامعه آماری تحقیق حاضر را کلیه معلمان ابتدایی شهر فین تشکیل می دهند که تعدادشان طبق آمار اخذ شده ۱۰۷ نفر ( ۵۷ نفر زن و ۵۰ نفر مرد میباشد. با توجه به اینکه تعداد جامعه آماری محدود میباشد از کلیه جامعه آماری به عنوان نمونه استفاده میکنیم در پژوهش حاضر از روش سرشماری کامل استفاده شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات سه پرسشنامه استاندارد فرهنگ سازمانی دنیسون (۲۰۰۰) ، سنجش سلامت سازمانی هوی وفیلد من (۱۹۹۶) و توسعه حرفه ای نوا (۲۰۰۸) استفاده شده است. داده های تحقیق پس از جمع آوری با استفاده از نرم افزارهای آماری SPSS نسخه ۲۲ و از طریق همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که بین فرهنگ سازمانی و سلامت سازمانی با توسعه حرفه ای معلمان ابتدایی شهر فین رابطه معنی داری وجود دارد بین فرهنگ سازمانی و سلامت سازمانی معلمان ابتدایی شهر فین رابطه معنی داری وجود دارد بین فرهنگ سازمانی و توسعه حرفه ای معلمان ابتدایی شهر فین رابطه معنی داری وجود دارد فرهنگ سازمانی و سلامت سازمانی می توانند توسعه حرفه ای معلمان ابتدایی شهر فین را پیش بینی کنند.

کلیدواژه ها

فرهنگ سازمانی سلامت سازمانی توسعه حرفه ای، معلمان ابتدایی ، شهر فین .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.