آموزش اندازه گیری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 203
نویسندگان
معلم آموزش و پرورش و کارشناسی علوم تربیتی
معلم آموزش و پرورش و کارشناسی علوم تربیتی
معلم آموزش و پرورش و کارشناسی علوم تربیتی
دانشجوی کارشناسی علوم اجتماعی دانشگاه شهدای مکه تهرا ن
چکیده
یکی از راهکارهای عملیاتی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گسترش فرهنگ تفکر و پژوهش محوری و ایجاد شبکه های فعال پژوهشی در نظام تعلیم و تربیت است تا نظام آموزشی با تحولات جهانی در عرصه های علمی ، فناوری و...همگام باشد. لذا در این پژوهش سعی شده است مشارکت و علاقه دانش آموزان کلاس سوم در درس ریاضی با استفاده از فرآیند درس پژوهی مورد بررسی قرار گیرد که در ابتدا با همکاری گروه درس پژوه به بررسی مسئله مورد نظر پرداخته و سپس سوالات پژوهشی در کلاس درس را تبیین نموده و پس از تشکیل جلسات متعدد گروه درس پژوه، نقشه ی ذهنی محتوا تهیه گردید و پس از آن طرحی برای اجرای پژوهش مشارکتی در آموزش ریاضی مبحث واحد اندازه گیری سطح به دانش آموزان پیشنهاد شد. پس از بررسی طرح پیشنهادی و رفع اشکالات احتمالی ، آن را به اجرا گذاشته و در نهایت به ارزیابی و بازبینی فرآیند عمل پرداخته شد. در ارزیابی و نقد، اشکالات و ایرادات جزئی از سوی گروه درس پژوه مطرح گردید که با توجه به برخی از ایرادات وارد شده و تحقق شایستگی های لازم طرح درس و اجرای آن مجددا پیاده سازی گردید.پژوهش حاضر از نوع درس پژوهی می باشد و یک پژوهش کیفی است . موضوع درس پژوهی مبحث واحد اندازه گیری سطح در کتاب ریاضی پایه سوم می باشد. این پژوهش با هدف افزایش یادگیری دانش آموزان در این موضوع درسی و توسعه حرفه ای افراد شرکت کننده در پژوهش صورت گرفته است . نتایج به دست آمده پس از انجام فرایند درس پژوهی نشان داد که انجام این فرایند باعث افزایش فعالیت و یادگیری بهتر دانش آموزان در کلاس درس شده است و در اجرای مجدد آگاهی دانش آموزان در مبحث واحد اندازه گیری سطح در کتاب ریاضی پایه سوم نسبت به اجرای شماره یک افزایش داشته است و همچنین این فرایند منجر به توسعه دانش حرفه ای معلمان شرکت کننده در تیم درس پژوهی شده است .کلیدواژه ها
تدریس مشارکتی ، درس پژوهی ، طرح درسمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.