بررسی گناه از دیدگاه اسلام و تاثیر آن بر نهاد خانواده و تربیت فرزند
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 249
نویسندگان
مدرس دانشگاه فرهنگیان اصفهان
دانشجوی کارشناسی آموزش الهیات دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا (س) اصفهان
دانشجوی کارشناسی آموزش الهیات دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا (س) اصفهان
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی گناه از دیدگاه اسلام و تاثیر آن بر نهاد خانواده و تربیت فرزند میباشد. در این پژوهش سعی شده است با توجه به ارتباط نزدیک و تنگاتنگ روش، هدفها و ماهیت موضوع پژوهش، روش کیفی، روش گردآوری مطالب ، کتابخانهای و بررسی اسناد بود. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات نیز از روش تحلیل مفهومی استفاده شد. خانواده و تربیت فرزند نیز دو مورد از مهمترین و حساسترین مسائل در جامعه ما بودند. دوران کودکی از مهمترین دوران تربیت در هر دین و مکتبی میباشد و ذهن در کودکی به هر صورتی که شکل بگیرد سبب میشود که کودک در آینده هم همانطور رفتار نماید. همچنین خانوادهای که کودک را پرورش میدهند در نهاد خانواده آینده و به عبارتی در کل جامعهی آینده تاثیرگذار میباشند. پس مهم آن است که خانوادههای نسل جدید، با چگونگی رفتار با فرزند خود آشنا باشند. در واقع رفتار والدین در استحکام نظام خانواده حال و آینده یا فروپاشی آن نقش به سزایی داشته اند. این مقاله به بررسی تاثیر گناه در نهاد خانواده و تربیت فرزند از منظر اسلام پرداخته است و با توجه به آموزههای قرآن و سنت و نهج البلاغه سعی شده است تا راهکارهایی برای تربیت فرزندان به شیوههای اسلامی و موثر ارائه شود.کلیدواژه ها
گناه، تربیت، خانواده، قرآن، نهج البلاغهمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.