بررسی چگونگی تاثیرتشویق در افزایش یادگیری دانش آموزان ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 131
نویسندگان
کارشناسی ارشد، علوم قرآن حدیث، دانشگاه آزاداسلامی واحدخویاداره آموزش و پرورش شهرستان خوی
چکیده
هدف از تحقیق حاضر تاثیر تشویق در فرآیند یاد گیری باشددراین تحقیق جامعه مورد مطالعه آموزگاران و مدارس ابتدایی شهرستان خوی می باشد که از کلیه آموزگاران ابتدایی مدارس ومربیان پرورشی این شهرستان جهت پرکردن مقیاس درجه بندی به تصادفات انتخاب شده اند.دراین تحقیق جامعه مورد مطالعه آموزگاران و مدارس ابتدایی شهرستان خوی می باشد که از کلیه آموزگاران ابتدایی مدارس ومربیان پرورشی این شهرستان جهت پرکردن مقیاس درجه بندی به تصادفات انتخاب شده اند.از تعداد کل ۲۴۵مدرسه ابتدایی موجود درشهرستان نمونه تعداد ۱۵۰ نفر معلم و۱۰۰نفر مربی تربیتی به تصادفات انتخاب شده است . در سنگر مدارس شاهد حضور با شکوه معلمان ودانش آموزانی بود که با سرمایه از محبت وچهره های متبسم ومصصم در تلاش هستند که در کارهای خود موفق بوده اند. پس باید رنگ مدرسه ای یادآور زیبائیها باشد. چون هم انسانها محبت پذیر می باشند. ولذا نیاز به محبت از اساسی ترین نیازهای هر انسان می باشد. تشویق نیروها واستعدادهای دانش آموزان را به کار می اندازد واستقامت آنها را در کارها زیاد می کند وموجب سرعت در کارها نیاز به نیروی بدنی را فراهم می کند ودر کارهای فکری موجب سعی وکوشش بیشتری می گردد. تشویق وتقویت رفتار مثبت کودکان سبب شکل گیری عادات مطلوب در آنان می شود. به عبارت دیگر از آنجا که از طریق رفتارهای تشویق آمیز کلامی وغیر کلامی مادی ومعنوی فردی وگروهی مستقیم وغیر مستقیم معلم بیش از هر چیز به یک نیاز هم دانش آموزان یعنی نیاز به محبت متعلق وتوجه پاسخ داده می شود.کلیدواژه ها
تشویق -تقویت رفتار مثبت -تشویق کلامی -تشویق غیرکلامی -آموزگارانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.