چگونه توانستم دانش آموزانم را به مطالعه و کتابخوانی علاقمند کنم
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 127
نویسندگان
کارشناس ارشد، بروانشناسی تربیتی، دانشگا ه آزاد تبریز، اداره آموزش و پرورش ناحیه دو تبریز، آموزشگاه دانامنش تبریز
چکیده
پژوهش حاضر با عنوان چگونه توانستم دانش آموزان کلاس پایه چهارم را به مطالعه و کتابخوانی علاقمند کنم و با هدف ارائه ی راه-کارهایی برای مطالعه و کتابخوانی در بین دانش آموزان انجام گردید. با شروع سال تحصیلی به صورت حضوری با گذشت چند هفته متوجه شدم که دانش آموزان کلاس انگیزه و مهارت کافی در زمینه ی انجام مطالعه و کتابخوانی را ندارند. به همین سبب در پی کشف دلایل آن برآمدم و با مطالعه و تحقیق توانستم به برخی دلایل و عوامل دست یابم . از جمله ؛ محیط و شرایط خانواده، روش تربیتی و آموزشی والدین ، طرز تفکر و نگرش والدین در رابطه با مطال عه و کتابخوانی و به طور کل ی فرهنگ حاکم بر خانوادهها. پس از خانواده، نقش مهم مدارس و نظام آموزشی ، همچنین شیوه و روشهای تدریس معلمان بیشتر به چشم می آید. بنابرین گروه کتابخانه ی مجازی کلاس چهارم ۲ با هدف درگیر کردن دانش آموزان به مطالعه در ساعات غیر آموزشی و محتوای های بیشتر از کتابهای درسی دایر شد. با توجه به اهمیت پیوند مطالب با مطالب دیگر و برای ترغیب دانش آموزان به تحقیق و پژوهش و مطالعه از شیوههای مناسب یعنی از ساعت های دروس دیگر مانند هنر، انشا و هد یه های آسمان و ..... استفاده کردم .پس از چند ماه بیشتر دانش آموزان به اهدافی که از پیش تعیین شده بود رسیدند و با انگیزه و رعایت اصول و قواعد به تحقیق و مطالعه پرداختند. علاقه به کتاب و کتابخوانی رو به فزونی نهاد. و با علاقه به مطالعه ، خلاصه نویسی و اجرای نمایش برای داستانها، ساخت کتاب داستان و معرفی داستانها ی خوانده شده به هم کلاس ی های خود می پرداختند.کلیدواژه ها
مطالعه ، کتابخوانی ، انگیزهمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.