بررسی سیر نتایج آموزشی تدریس مبتنی بر بازی های تکنولوژی محور بر فهم و یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 69
نویسندگان
معلم آموزش و پرورش، کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان استان گلستان واحد دانشگاهی شهید بهشتی گنبدکاوو س
معلم آموزش و پرورش، کارشناسی پ یوسته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیا ن استان گلستان واحد شهید بهشتی گنبدکاوو س
معلم آموزش پرورش و کارشناسی آموزش ابتدای ی
دانشجوی کارشناسی پیوسته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان استان گلستان پردیس امام خمینی(ره)
چکیده
با اینکه بازی های رایانه ای به دانش آموزان و معلمان فرصت کاوش و مشارکت در محیط یادگیری رایانه ای را می دهند، استفاده از بازی های رایانه ای در یادگیری مشکلات خاصی را در رابطه با جنبه هایی مانند مدیریت زمان، کسب دانش و اختلالات رفتار را ایجاد می کند. همچنین توجه محدودی به نقش فعالیت های آموزشی معلمان در یادگیری مبتنی بر بازی رایانه ای در کلاسهای ابتدایی شده است . با توجه به اهمیت این موارد، این مقاله یافته های یک مرور از مطالعات تجربی منتشر شده بین فروردین ۱۳۹۰ تا فروردین ۱۴۰۰ را ارائه می کند که بر نتایج یادگیری دانش آموزان و فعالیت های آموزشی معلمان در یادگیری مبتنی بر بازی رایانه ای در آموزش ابتدایی تمرکز دارد. پرسش اصلی پژوهش این است که چه فعالیت های آموزشی بر نتایج یادگیری دانش آموزان در یادگیری مبتنی بر بازی رایانه ای در آموزش ابتدایی تاثیر می گذارد؟ در راستای پاسخ به این پرسش ، یک مرور سیستماتیک از ادبیات چند رشته ای در مورد بازی های دیجیتال با استفاده از عبارات جستجوی »بازی دیجیتال« یا »بازی موبایل « یا »بازی ویدیویی « یا »بازی سازی « و »آموزش دهی « انجام شد. نتایج نشان داد که حمایت ، راهنمایی و تعامل بیشترین کاربرد فعالیت های آموزشی در طول جلسات بازی در آموزش ابتدایی است و مهم ترین نگرانی معلمان با توجه به نتایج یادگیری ، کسب دانش است و پس از آن نگرش و انگیزه، پیامدهای مهارتی و تغییر دادن رفتار است . یافته های این پژوهش میتواند به افزایش انگیزه محققان علوم تربیتی و معلمان در ادغام فعالیت های آموزشی مبتنی بر بازی رایانه ای کمک کند.کلیدواژه ها
آموزش ابتدایی ، بازی رایانه ای ، پیامدها ، فعالیت های آموزشی ، نتایج یادگیریمقالات مرتبط جدید
- تبیین نوجوانی ومبانی روان شناسی هویت
- بررسی شروط ضمن عقد از دیدگاه خانواده درمانی
- پیش بینی هویت دینی فرزندان بر اساس سلامتخانواده و عمل به باورهای دینی والدین
- پیش بینی بی ثباتی ازدواج بر اساس الگوهای ارتباطی،رفتارهای کنترل گرایانه و چشم انداز زمان
- اثربخشی آموزش حل مسئله بر نشاط ذهنی وبهزیستی روان شناختی فرزندان طلاق
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.