سیستم مدیریت بهداشت ایمنی و محیط زیست HSE-MS دربیمارستان ها
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی ایده های نوین در علوم انسانی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM12_124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 142
نویسندگان
استادراهنما
دانشجوی رشته مهندسی فناوری ایمنی سلامت و محیط زیست HSE دانشگاه جامع علمی کاربردی
چکیده
سالهاست که کشورهای سراسر جهان مفهوم کیفیت و ایمنی را به سیستمهای بهداشت و درمان خود وارد نموده اند. در این میان نقش اساسی بر عهده اطلاعات میباشد و سیستم مدیریتی موفق است که شناخت کافی از اطلاعات مربوط به حوزه کاری خود با کمک نرم افزارها و سامانه هایی که اطلاعات منسجم و یکپارچه ای را فراهم میآورند داشته باشد امتیازات اجرای سامانه در این مرکز فراهم آوردن اطلاعات و مستندات یکپارچه با سایر اطلاعات مدیریتی کیفی و .... سازمان و همچنین قابلیت تطبیق با بسیاری از استانداردها و مدلها از جمله ۱۸۰۰۱ HSE OHSAS حاکمیت بالینی استانداردهای اعتبار بخشی بیمارستانی و ... جهت ممیزی و ارزیابی بود. حوادث مرتبط با کار ممکن است موجب خسارت به انسان محیط زیست و هم چنین اتلاف زمان و هزینه گردد. به منظور کاهش حوادث سیستم مدیریت بهداشت ایمنی و محیط زیست ( HSE-MS ) ایجاد گردیده است. در بین مشاغل مختلف مشاغل مرتبط با عرصه خدمات بهداشت و درمان به خصوص در بیمارستانها از این جهت که دارای منابع عظیمی از سرمایه های مرتبط با سلامت جامعه و از طرفی سرمایههای انسانی فیزیکی مالی و تجهیزاتی میباشند اهمیت بسزایی می یابند در این راستا در مطالعه حاضر به تبیین اهمیت استقرار سیستم مدیریت بهداشت ایمنی و محیط زیست ( HSE-MS ) در بیمارستانها پرداخته خواهد شد. این تحقیق یک مطالعه مروری است که با جستجو در منابع کتابخانه ای داده پایگاههای اینترنتی و پایان نامههای مطالعات مرتبط با موضوع مورد نظر به Magi ran Google Scholar SID از جمله دست آمده است جهت پیاده سازی این سیستم در بیمارستان دارا بودن آگاهی و نگرش مطلوب و به دنبال آن عملکرد مناسب کارکنان نسبت به این مقوله مهم می باشد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.