الگوریتم رمزنگاری Rivest-Shamir-Adleman) RSA) : تاریخچه و پیاده سازی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی کسب و کار نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: BECE02_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 136
نویسندگان
گروه کامپیوتر، دانشکده فنی واحد لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی، لاهیجان،ایران
کامپیوتر، دانشکده فنی واحد لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی، لاهیجان،ایران
چکیده
در عصر دیجیتال، اطلاعات به یکی از باارزشترین دارایی ها برای افراد، سازمان ها و دولت ها تبدیل شده است. به همین دلیل، بحث امنیتاطلاعات از هر زمان دیگری داغتر و حساس تر شده است. رمزنگاری به عنوان یکی از امنترین و کارآمدترین روشها برای تضمین امنیتاطلاعات، نقشی حیاتی ایفا می کند. علاوه بر محرمانه نگه داشتن اطلاعات، رمزنگاری به همراه امضای دیجیتال، اصالت و عدم انکار اطلاعاترا نیز تضمین میکند. به طور خلاصه، هدف نهایی تکنیک های رمزنگاری، حفظ سه اصل محرمانگی، یکپارچگی و عدم انکار اطلاعات است .الگوریتم های رمزنگاری به دو دسته کلی متقارن و نامتقارن تقسیم می شوند. در حال حاضر، الگوریتم های نامتقارن به دلیل استفاده از دوکلید مجزا برای رمزگذاری (کلید عمومی) و رمزگشایی (کلید خصوصی)، کاربرد گسترده تری نسبت به نوع متقارن دارند . در میانالگوریتم های نامتقارن، RSA به عنوان یکی از قدرتمندترین و شناخته شده ترین روش ها، جایگاه ویژهای دارد. این الگوریتم که برای اولینبار در سال ۱۷۹۱ توسط Rivest ، Shamir و Adleman معرفی شد، در مقاله ای با عنوان "یک روش برای به دست آوردن امضایدیجیتال و سیستم های رمزنگاری کلید عمومی" به تفصیل شرح داده شده است . در این مقاله، به بررسی پیشینه و نحوه عملکرد الگوریتمRSA و نحوه پیاده سازی با زبان برنامه نویسی پایتون به طور کامل پرداخته می شود.کلیدواژه ها
رمزنگاری، امضای دیجیتال، رمزگذاری، رمزگشایی، RSAمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.