مرور و شناختی دقیق بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم انسانی، علوم تربیتی، حقوق و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: HELSCONF05_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 166
نویسندگان
کارشناسی ارشد رشته علوم تربیتی، گرایش برنامه ریزی درسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد چالوس، ایران
دکتری رشته تربیت بدنی، گرایش فیزیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، ایران
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اردبیل، ایران
کارشناسی حسابداری، دانشگاه علمی کاربردی گرمی، ایران
چکیده
مبانی نظری سند ملی آموزش و پرورش شامل فلسفه تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران، فلسفه تعلیم و تربیت رسمی عمومی در جمهوری اسلامی ایران و رهنامه نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی در جمهوری اسلامی ایران در جلسه ۸۲۶ شورای عالی آموزش و پرورش مورخ دوم مرداد ۱۳۸۹ تایید کلی شد و مبنای تمامی سیاست گذاری ها، برنامه ریزی ها و تولید اسناد تحولی در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی جمهوری اسلامی ایران است. سند تحویل بنیادین نقشه راه توسعه سرمایه انسانی کشور است. این سند برنامه ای برای تمامی نهادها و دست اندرکاران فعال در آموزش وپرورش است. با این سند، حرکت ها و اقدامات افراد مسئول در بخش اخبار آموزش وپرورش سمت وسویی دقیق و مشخص می گیرد. باتوجه به اهداف انقلاب اسلامی و لزوم توسعه همه جانبه در بخش های مختلف فرهنگی، اجتماعی و... لزوم تربیت چنین نسلی، بیش ازپیش احساس می شود. از همین رو است که دست اندرکاران آموزش وپرورش در کشور اقدام به تهیه و تنظیم این سند کرده اند. این سند با استفاده از سایر اسناد موجود و با سرلوحه قراردادن ارزش ها و اهداف انقلاب تهیه شده است. تهیه کنندگان این سند به خوبی از کمی ها و کاستی های تلاش های گذشته آگاه هستند. آن ها می دانند خروجی آموزش وپرورش پاسخگوی نیازها و خواسته های جامعه و جمهوری اسلامی نبوده است. به همین خاطر با علم بر این موضوع و برای جبران ضعف های گذشته اقدام به طراحی این سند کرده اند. سند تحول بنیادین راه رسیدن ایران به رتبه های برتر اقتصاد، علم و فناوری در منطقه را نشان می دهد. این هدف در کنار تبدیل شدن ایران به کشوری الهام بخش برای جهان اسلام و دارای روابط حسنه با دنیا محقق می شود. طرح تدوین این سند با تصویب شورای عالی آموزش وپرورش در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت. گروه بزرگی از کارشناسان و پژوهشگران با همراهی صاحب نظران حوزه و دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان آموزش وپرورش، این سند را تدوین کردند. آنها دیدگاه های امام راحل (ره) و نظرات رهبری را مبنای تدوین این سند قرار دادند.کلیدواژه ها
تصویب شورای عالی، یادگیری سازمانی، سند تحول بنیادین، تعلیم وتربیت، آموزشمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.