بررسی تاثیر بهره بردن از سبک های مدیریت بر عملکرد مدیران مدارس ابتدایی شهرستان دهلران(شهر دهلران و موسیان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم انسانی، علوم تربیتی، حقوق و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: HELSCONF05_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 178
نویسندگان
کارشناسی ارشد تاریخ وفلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور همدان
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
هدف پژوهش بررسی تاثیر بهره بردن از سبک های مدیریت بر عملکرد مدیران مدارس ابتدایی شهرستان دهلران است. جامعه آماری کلیه مدیران مدارس ابتدایی شهرستان دهلران(شهر دهلران و موسیان) در سال تحصیلی ۱۴۰۲ هستند که از بین این دو شهر تعداد ۵۰ مدیر مدرسه به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شد. برای جمع آوری داده ها از دو پرسشنامه سبک مدیریت(اشمیت، ۱۹۹۸) و پرسشنامه عملکرد مدیران مدارس(یزدانی نژاد، ۱۳۸۸) استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار spss در دو بخش آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شده است. براساس نتایج پژوهش بین سبک مدیریتی با عملکرد سازمانی رابطه معناداری وجود دارد. از این رو، پیشنهاد می شود ضمن برنامه ریزی دوره های آموزشی برای تقویت سبکهای مدیریتی، مطالعاتی برای شناسایی عوامل پیش بینی کننده این متغیر با عملکرد سازمانی در مدیران مدارس طراحی شود.کلیدواژه ها
سبک های مدیریتی، عملکرد شغلی، سبک وظیفه مدار، سبک رابطه مدارمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.