رابطه اعتماد به نفس دانش آموزان با یاددهی معلم و آموزش موثر
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR16_211
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 255
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان
فارغ التحصیل کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان
دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه اراک
فارغ التحصیل کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان
چکیده
اعتماد به نفس یکی از مفاهیم مهم در علوم تربیتی و روانشناسی است که تاثیر عمیقی بر یادگیری ، توسعه فردی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دارد. اعتماد به نفس نقش اساسی در رشد و توسعه هویت شخصیتی دانش آموزان دارد و در بسیاری از ۱ مطالعات تاکید شده است که میزان اعتماد به نفس دانش آموزان می تواند نقش اساسی در عملکرد تحصیلی آنها و تعاملات آموزشی معلمان داشته باشد. این تحقیقات نشان می دهد که دانش آموزانی که اعتماد به نفس بالاتری دارند، احتمالا بهترین عملکرد تحصیلی را از خود ارائه می دهند و از تجربیات آموزشی بهتری برخوردارند. از طرف دیگر، نقش معلم در تقویت اعتماد به نفس دانش آموزان نیز بسیار حیاتی بوده و تاثیرات عمدهای بر روی پیشرفت تحصیلی و مشارکت فعال دانش آموزان دارد.ارتباط نزدیک و موثر معلم با دانش آموزان، تشویق و افزایش اعتماد به نفس آنان، می تواند بهبود محیط آموزشی و یادگیری فراهم آورد. در این مقاله ، به بررسی اثرات اعتماد به نفس دانش آموزان در یاددهی معلم و یادگیری آنها پرداخته شده است . این مطالعه تلاش دارد تا با تحلیل عمیق تاثیر اعتماد به نفس بر روی نحوه آموزش و یادگیری ، ارتباط معلم و دانش آموز، و پیشرفت تحصیلی ، عمیق ترین ابعاد این موضوع را روشن سازد. در نهایت ، این مقاله مطالعه تجمعی از ادبیات روزمره و تحقیقات پیشین در این زمینه را فراهم کرده و تاکید می کند که اعتماد به نفس دانش آموزان و ارتباط دانش آموز-معلم نقش مهمی در فرآیند تعلیم - تربیت و یادگیری دارد و توصیه می شود که در محیط آموزشی ، به تقویت اعتماد به نفس دانش آموزان و برقراری ارتباطهای سالم و موثر میان معلمان و دانش آموزان توجه بیشتری شود.کلیدواژه ها
اعتماد به نفس ، یاددهی ، یادگیری ، نقش اعتماد به نفسمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.