بررسی اهمیت تیپ های شخصیتی در یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR16_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 392
نویسندگان
کارشناسی رشته روانشناسی ، دانشگاه پیام نور واحد نورآباد دلفان ، ایران.
کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مفتح شهرری ، ایران.
کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مفتح شهرری ، ایران.
کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس عترت واوان ، ایران.
چکیده
بررسی تیپ های شخصیتی در یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی یکی از موضوعات مهم و جذاب در حوزه آموزش و پرورش است . اهمیت شناخت تیپ های شخصیتی در این دوره از تحصیل ، به دلیل تاثیر بسیار بزرگی که بر فرایند یادگیری و توسعه دانش آموزان دارد، بسیار حائز اهمیت می باشد. تیپ های شخصیتی می توانند به عنوان یک ابزار موثر برای شناخت نیازها، تمایلات، قابلیت ها و محدودیت های دانش آموزان مورد استفاده قرار گیرند. با شناخت تیپ شخصیتی دانش آموزان، می توان بهترین روشهای یادگیری و تربیت آنها را شناسایی و اجرا کرد. به عنوان مثال، دانش آموزان با تیپ شخصیتی حساس و خجول، بهتر است با روشهای آموزشی ملایم و محترمانه برخورد شود تا اعتماد به نفس آنها افزایش یابد و بتوانند بهترین عملکرد را از خود نشان دهند. در ابتدا، باید به تعریف دقیقی از مفهوم سواد رسانه ای پرداخت . سواد رسانه ای به مجموعه مهارتها و توانایی هایی گفته می شود که افراد را قادر می سازد تا اطلاعات رسانه ای را به درستی تحلیل و ارزیابی کنند. این مهارتها شامل توانایی خواندن و نوشتن ، تفکر انتقادی ، توانایی تفکر سیستماتیک و تحلیلی ، قدرت بیان، توانایی ارتباطی و تفکر خلاق است . از این رو، سواد رسانه ای به عنوان یکی از مهارتهای اساسی و حیاتی برای توسعه فردی و اجتماعی شناخته می شود. تجربه و درک آموزش با فناوری در نظام آموزشی یک تجربه پیچیده واقعی مجازی ، جهانی / محلی ، سنتی و مدرن است و در این شرایط شکل و نوع مناسبات فردی - اجتماعی دستخوش تغییر شده و روابط قدرت، سلسله مراتب بین معلم /دانش آموز، تحقق فردیت ، بسط دیوارهای کلاس درس و به طور کلی مناسبات جدید شکل گرفته است . به همین ترتیب ، به کارگیری این فناوری در جوامع شرقی و در حال توسعه نظیر کشورمان ایران، که ارزش های فرهنگی اجتماعی متفاوتی دارد، موجب می شود درک کاربران از این نوع یادگیری متفاوت باشد. مسئله قابل بررسی این است که ورود آموزش مجازی به نظام آموزش عالی ایران، که نظامی با اقتضائات بومی - ملی خاص خود است ، چه تحولاتی را در مبانی تعلیم و تربیت ایجاد کرده است .کلیدواژه ها
تیپ ، تعلیم و تربیت ، یادگیری ، دانش آموزان ، شخصیت .مقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.