جایگاه های ابزارهای نوآورانه مانند هوش مصنوعی در اقتصاد

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد دانش بنیان و هوشمندسازی
  • کد COI اختصاصی: MEBREA05_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 251
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فروغ اسمعیلی صدرآبادی

فارغ التحصیل دکتری دانشگاه علامه طباطبایی تهران، پژوهشگر اقتصادی

سمانه طالعی اردکانی

عضو هیات علمی گروه اقتصاد, دانشکده علوم انسانی و اجتماعی, دانشگاه اردکان

محمدآرمین مهینی فر

محقق هوش مصنوعی

چکیده

هوش مصنوعی (AI ۴) در دنیای امروزی بسیارگسترده شده است به گونه ای که آینده بسیاری از تکنولوژیها بر پایهی این فناوری است. تاثیرگذاری هوش مصنوعی به دنیای تکنولوژیها ختم نمیشود بلکه این فناوری میتواند باعث رشد و پیشرفت بخشهای مختلف کشورها شود: بخشها اقتصادی، اجتماعی و غیره. درحال حاضر فناوری هوش مصنوعی اقتصاد بسیاری از کشورها را در سطح دنیا بالاتر از قبل برده و رهبران این کشورها سعی در پیشگامی در این حوزه دارند. به طور دقیقتر میتوان گفت هوش مصنوعی تاثیر بسزایی در رشد اقتصاد، رشد تولید ناخالص ملی، رشد بهره وری نیروی کار و موارد دیگر داشته است. شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی نیز روزبهروز درحال افزایش و گسترش هستند. کشور ما نیز در این حوزه سعی در پیشرفت و گسترش دارد. در این تحقیق سعی برآن است تا جایگاه های ابزار های نوآوری در بخش های مختلف اقتصادی بررسی شود.

کلیدواژه ها

ابزار های نوآوری ، هوش مصنوعی، رشد اقتصادی، رشد بهره وری نیروی کار، بخش های مختلف اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.