طراحی الگوریتم استدلال، اولویت گام دوم در ارتقای علوم اسلامی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس فضای سایبر
  • کد COI اختصاصی: CYSP02_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 65
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسن احمدی

دانشیار دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران

چکیده

پژوهشهای بسیاری است که در آنها پژوهشگر نسبت به مبانی و پیش فرض ها بی که چه بسا خود به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با اتکا به مبانی دیگران آنها را مفروض گرفته بی توجه است. از سوی دیگر، متغیرهای به کار گرفته شده در تحلیل متون بر اساس استاندارد خاصی تعیین نمی شوند. تحلیل های کمی هم که به مدد فراوری شدن متون شیوع پیدا کرده است. این همه گویای آن است که لازم است پیشنهاد طراحی الگوریتمی داده شود تا همواره به روزرسانی شده و در پیشخوان پژوهشها قرار گیرند. روشن است که به حافظه عادی پژوهشگر مجال این فرآیند به روز رسانی را دارد و نه اساسا حجم پژوهشهای کنونی اجازه پرداختن به این حوزه گسترده از مبانی و متغیرها را می دهد. این پژوهش بر آن است تا به مدد هوش مصنوعی و با وجود آسیب پژوهشهای جاری از جهت عدم جامعیت نسبت به ابعاد موضوع به تدوین الگوریتمی در این خصوص دست یارد تا نتایج پژوهش های مبتنی بر استدلالهای متنی به الگوی معیار نزدیک تر شود.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی پیش فرض روش تحقیق حافظه، الگوریتم استدلال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.