شناسایی تروریست در شبکه های اجتماعی به وسیله اطلاعات منبع باز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس فضای سایبر
- کد COI اختصاصی: CYSP02_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 349
نویسندگان
گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، ایران
استادیار انفورماتیک پزشکی مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، ایران
چکیده
در فعالیت های اطلاعاتی امنیتی و انتظامی برای شناسایی اهداف از نظارت بر شبکه اجتماعی استفاده میشود. این رویکرد به تحلیل گران کمک میکند تا گروه های مخفی مانند یک شبکه ضد امنیتی یک خانواده جنایتکار سازمان یافته یا یک باند تبهکار را با تحلیل داده ها شناسایی و از رشد افراط گرایی به هر شکل ممکن جلوگیری شود فعالیتهای تروریستی در سراسر جهان منجر به توسعه روشهای پیچیده برای تجزیه و تحلیل گروه ها و شبکه های تروریستی شده است. تحقیقات فعلی و گذشته نشان داده است تجزیه و تحلیل شبکه های اجتماعی (SNA) رویکردی برای تجزیه و تحلیل شبکه های تروریستی و درک بهتر ساختار زیربنایی یک گروهک و شناسایی بازیگران کلیدی در گروه و پیوندهای آنها در سراسر سازمان است. در این رابطه مهمترین چالش حفظ حریم خصوصی برای دسترسی به اطلاعات است. این مقاله جنبه های مختلف تحلیل شبکه های اجتماعی را در مورد تروریسم با در نظر گرفتن داده های تجربی و مطالعات مبتنی بر داده های منبع باز بررسی می کند. جمع آوری داده های باز بدون نیاز به داشتن مجوز از مراجع قضایی و با در نظر گرفتن اطلاعات منتشر شده توسط خود فرد در سطح وب صورت میگیرد کار ما در درجه اول مطالعه ای بر روی انواع مختلف شبکه ها و گره های تروریستی غیر متمرکز قابل دسترس بوسیله جمع آوری داده های باز است.کلیدواژه ها
تحلیل شبکه های اجتماعی اسینت جرم ،کاوی داده کاوی، هوش مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.