یک روش کارا جهت شناسایی حملات سیبل در شبکه های بین خودرویی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس فضای سایبر
- کد COI اختصاصی: CYSP02_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 156
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر - نرم افزار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تهران، ایران
چکیده
محققین با معرفی شبکه های موردی بین خودرویی در صدد ایجاد بستر ارتباطی مناسب بین خودروها به منظور نیل به اهداف و کاربردهای مختلفی جهت رفاه حال مردم هستند. با پیشرفت تکنولوژی در قرن حاضر ضر روز به را روز بر کاربردهای این شبکه ها افزوده شده و شبکه های بین خودرویی بسیار مورد توجه شرکتهای خودروسازی واقع شده اند. در شبکه های بین خودرویی خودروها به صورت کاملا خود مختار با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و یک شبکه غیر ساختارمند بی سیم ایجاد می کنند. در شبکه های موردی بین خودرویی هیچ ایستگاه با گره مرکزی مدیریت و کنترل شبکه را برعهده ندارد و شبکه از یک سری خودرو تشکیل شده که متحرک بوده و جای ثابتی ندارند. این مساله باعث شده است که تهدیدات امنیتی فراوانی این شبکه ها را تهدید کند. بدین منظور در این مقاله روشی برای مقابله با حملات سیبل در شبکه های موردی بین خودرویی ارائه شده است. روش پیشنهادی با یارگیری گره ها و اثبات هویت گره ها بر مبنای تاییدیه گره های یار سعی در مقابله با نفوذ به این شبکه ها دارند. بدلیل پویایی بسیار بالای شبکه های بین خودرویی مدت زمان همسایگی دو گره جهت یارگیری گره ها پارامتر بسیار مهمی است. بدین شکل که هدف انتخاب گره هایی است که مدت زمان زیادی مجاور یکدیگر باشند. لذا رویکرد اصلی در روش پیشنهادی این است که گره های یار بر مبنای جدول همسایگی گره ها تعیین گردند به طوریکه روش پیشنهادی سعی میکند در روند یارگیری از گره هایی با مسیر یکسان و مدت زمان همسایگی بیشتر به عنوان گره های بار استفاده نماید. پس از تعیین گره های بار روس پیشنهادی بر مبنای کلیدهای عمومی به واسطه گره های یار اقدام به تایید پیام های امن درون شبکه مینماید به طوریکه اگر فرستنده پیام گره ای امن درون شبکه باشد، گره بار کلید عمومی خود را با پیام ارسالی گره فرستنده هش مینماید. نتایج شبیه سازی ها که با شبیه ساز ۲ - ۱ پیاده سازی شده اند نشان میدهد که روش پیشنهادی به شکل کارایی گره های سیبل را درون شبکه شناسایی نموده و از انتشار بسته های جعلی ارسالی توسط آنها ممانعت می کند.کلیدواژه ها
شبکه های موردی بین خودرویی حملات سیبل، جداول همسایکیمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.