تاثیر بازاریابی الکترونیکی بر بهبود عملکرد و هوشمند سازی کسب و کار

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM10_200
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 79
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا حسن زاده نایینی

دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت بازاریابی ، دانشکده مدیریت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، یاسوج، ایران

رضا شمس

دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت بازاریابی ، دانشکده مدیریت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، یاسوج، ایران

حسین مرادی

دانشجوی کارشناسی حسابداری ، دانشکده حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، شیراز، ایران

چکیده

فعالیت های بازاریابی و تدوین راهبردها از گرایش های راهبردی تاثیر می پذیرند. راهبرد گرایی به طور خودکار باعث عملکرد بهتر نمی شود، بلکه نیازمند برخی توانمندیها و منابع است که در راستای آن عمل کند. قابلیت های بازاریابی ، فرآیندی است که در به کارگیری دانش ، مهارت و منابع سازمان برای ایجاد ارزش افزوده کالاها و خدمات، برآوردن تقاضاهای رقابتی و پاسخگویی به نیازهای مرتبط با بازار استفاده می شوند. بازاریابی الکترونیکی مساله بسیار مهمی است که اکنون به شدت مد نظر قرار گرفته است . جهت گیریهای بازاریابی در این مورد بسیار با اهمیت است . هم زمان با پیچیده شدن محیط های کسب وکار، شرکت ها برای حفظ مزیت رقابتی و توسعه عملکرد و تداوم رضایت مشتریان در بلندمدت، نیازمند هستند که از هرگونه اطلاعاتی که در اختیار دارند، تا حد ممکن و بهینه استفاده کنند، تا بتوانند با تجزیه وتحلیل دادهها در کوتاه ترین زمان و گرفتن تصمیمات مناسب ، جوابگوی نیازهای شرکت و مشتریان باشند. هوشمندی کسب وکار رویکردی است که شامل فرآیندها و سیستم هایی برای تبدیل دادههای خام به اطلاعات معنی دار و مفید می باشد که تجزیه وتحلیل موثر، منظم و هدفمند از سازمان و محیط رقابتی آن را امکانپذیر می کند. به طور کلی ، بازاریابی الکترونیکی یک راهبرد مهم برای توسعه کسب و کارها در دنیای دیجیتال است .

کلیدواژه ها

بازاریابی الکترونیکی ،کسب و کار، کسب و کار آنلاین ، عملکرد کسب و کار، کسب و کار هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.