بررسی تاثیر امنیت ، سهولت استفاده و مفید بودن در پرداخت های موبایلی و سنتی بر اعتماد، نگرش و انتخاب مقصد مشتری (مورد مطالعه : شرکت های خدمات مسافرتی منطقه غرب کشور)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: IMSYM10_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 142
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشذ دانشگاه اسلامی آزاد واحذ الکترونیک، تهران، ایران
استادیار گروه مهنذسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحذ شرق تهران، ایران
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی تاثیر امنیت ، سهولت استفاده و مفید بودن در پرداخت های موبایلی و سنتی بر اعتماد، نگرش و انتخاب مقصد مشتری (مورد مطالعه : شرکت های خدمات مسافرتی منطقه غرب کشور) انجام شد. به لحاظ روششناختی تحقیق حاضر، به لحاظ روش، توصیفی نوع همبستگی بوده و از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ انجام تحقیق از دسته تحقیقات کمی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه کارکنان شرکت های خدمات مسافرتی در منطقه غرب کشور می باشند که تعداد آن ها ۱۸۰ نفر در نظر گرفته شد. حجم نمونه تحقیق حاضر با توجه به تعداد جامعه و با توجه به جدول مورگان ۱۱۸ نفر تعیین شد و روش نمونه گیری در این تحقیق به صورت نمونه در دسترس بوده است . ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده است که از پرسشنامه موجود در مقاله بیس کیم و همکاران (۲۰۲۳) اقتباس شده است . نرم افزارهای استفاده شده به منظور تحلیل داده ها و انجام آزمون ها، اس پی اس اس، و پی ال اس می باشد. نتایج نشان داد که سهولت استفاده، مفید بودن نوع پرداخت ، امنیت پرداخت بر اعتماد تاثیر مثبت و معناداری داشته است ، همچنین نشان داده شد سهولت استفاده، مفید بودن نوع پرداخت ، امنیت پرداخت بر نگرش نسبت به نوع پرداخت تاثیر مثبت و معناداری داشته است ، همچنین اعتماد بر انتخاب مقصد مشتری، نگرش نسبت به نوع پرداخت بر انتخاب مقصد مشتری و اعتماد بر نگرش نسبت به نوع پرداخت تاثیر مثبت و معناداری داشته است .کلیدواژه ها
امنیت ، سهولت استفاده، مفید بودن در پرداخت های موبایلی و سنتی ، اعتماد، نگرش و انتخاب مقصد مشتری.مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر پیشگیری از تقلب: ارتباط آن با مثلث تقلب، سوت زنی و حسابرسی
- بررسی تاثیر مدیریت دانش بر تفکر استراتژیک منابع انسانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
- الگویی برای برنامه ریزی و ارزیابی پارک های علم و فناوری مبتنی بر مدل منطقی
- جایگاه زنان در حسابداری و حسابرسی: مروری بر چالش ها و مسیر رو به جلو
- تحلیل عوامل موثر بر گرایش مشتریان به استفاده از محصوالت اعتباری ( BNPL )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.