سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی ایده های نو در حسابداری و حسابرسی
کد COI مقاله: FINANIDEA01_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,056
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله ارتباط بین نسبت های مالی عملیاتی و بازده غیر عادی شرکت
چکیده مقاله:
در این تحقیق به مطالعه اثر سه دسته از نسبت های مالی سودآوری / نقدینگی، تداوم فعالیت وکارایی بر کسب بازده غیر عادی توسط سرمایه گذاران پرداخته شد. برای اهداف این تحقیق، این نسبت ها به دو دسته بنیادی و بازاری تقیسم می شوند. نسبت های مالی میان متغیرهای مختلف اقتصادی یک واحد تجاری ارتباط برقرار نموده و این امکان را فراهم می سازند تا اطلاعات مالی شرکت های مختلف قابل مقایسه گردیده و تشخیص ارتباط بین اقلام مندرج در صورت های نالی به منظور ارزیابی واحد تجاری آسان تر گردد. نتایج این مطالعه نشان میدهد که بین اکثر متغرهای بنیادی حسابداری یعنی، نسبت بازده دارایی ها، نسبت جریان های نقدی عملیاتی، تغییر در نرخ بازده دارایی ها، تغییر در حاشیه سود خالص، و تغییر در گردش کل دارایی ها رابطه معنی دار قوی مشاهده گردید، که این موضوع وابستگی شدید بازده های غیر عادی سهام را نسبت به متغیرهای ذاتی آن نشان میدهد. ولی بین جاری (نقد شوندگی) با بازده هیچ رابطه ای مشاهده نشد. همچنین، بین اکثر متغیرهای مبتنی بر بازار یعنی، نسبت اقلام تعهدی، اهرم عملیاتی، و انتشار سهام رابطه معنی دار مشاهده نگردید، و این موضوع بیانگر عدم وابستگی بازده های غیر عادی به متغیرهای غیر ذاتی و بازاری می باشد.
کلیدواژه ها:
نسبتهاي مالي عملياتي، بازده غير عادي، نسبتاي فعاليت، نسبتهاي سودآوري، نسبتهاي كارايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/202631/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی پور، عبدالرضا و طالب نیا، قدرت اله و بیات، علی،1390،ارتباط بین نسبت های مالی عملیاتی و بازده غیر عادی شرکت،همایش ملی ایده های نو در حسابداری و حسابرسی،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/202631
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، قاسمی پور، عبدالرضا؛ قدرت اله طالب نیا و علی بیات)
برای بار دوم به بعد: (1390، قاسمی پور؛ طالب نیا و بیات)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.