بررسی تاثیر جذابیت تبلیغات، اینفلوئنسر مارکتینگ و نظرات مشتریان آنلاین بر قصد خرید (مورد مطالعه : مشتریان اینستاگرام)

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MLABCONF03_114
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 331
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جهانبخش رحیمی باغملک

استادیار،گروه مدیریت، واحد گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران، ایران

مریم سقاوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت،گروه مدیریت، واحد گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران، ایران

چکیده

هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر جذابیت تبلیغات، اینفلوئنسر مارکتینگ و نظرات مشتریان آنلاین بر قصد خرید (مورد مطالعه :مشتریان اینستاگرام) می باشد. روش تحقیق بر اساس هدف از نوع کاربردی و از جهت ماهیت توصیفی- علی است. جامعه آماری در اینپژوهش کلیه مشتریان شبکه اجتماعی اینستاگرام در استان خوزستان بودند، با توجه به نامحدود بودن جامعه آماری مشتریان، به استنادجدول مورگان، حجم نمونه به تعداد ۳۸۴ نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی ساده مورد بررسی قرار گرفتند. ابزار گردآوری داده هاپرسشنامه های استاندارد شامل ۱۸ سوال بود که روایی پرسشنامه توسط استاد راهنما و متخصصان، کارشناسان مدیریت و پایایی آن ها ازطریق محاسبه ضریب آلف ای کرونباخ بر ای همه شرایط بیشتر از ۷ / ۰ تایید شد. در این پژوهش بر اساس ادبیات و مدل مفهومی ۳ فرضیهارائه شد. بر ای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (با استفاده از نرم افزار SPSS) و آمار استنباطی (با استفاده از نرم افزار PLS) استفادهشد. یافته ها تمامی فرضیه ها و برازش مناسب مدل تحقیق را تایید می کند. نتایج مطالعه نشان می دهد که وقتی ناهمگونی محصولاترقیب بسیار قوی است، تبلیغات باید به سمت محتوای متقارن هدایت شود. این بدان معنی است که بین محتو ای پیام و نیازهای مشتریتعادل وجود دارد. یک رویکرد متعادل به محتوای تبلیغات ممکن است بر عدم جذب مشتری تاثیر بگذارد. علاوه بر این، تبلیغات غیر اطلاعاتینیز یک مشکل است. در نتیجه، مشت ریان ممکن است علاقه ای به تصمیم گیری برای خرید نداشته باشند. در همین حال، محتو ای تبلیغاتقرار است تمام اطلاعات محصولات را نشان دهد. هرچه محتوا بیشتر باشد، بیشتر می تواند نشان دهنده غنی بودن تبلیغات باشد. علاوه براین، مشتریان به عنوان یکی از منابع جذب ممکن است به محصولات ارائه شده پاسخ دهند، اما هرگز ارزیابی محتوای وب سایت را ارائه نمیدهند، از نظر عملی، این یافته ها توصیه هایی را برای شاغلانی که تجارت الکترونیک را به ویژه برای استارت آپ ها انجام می دهند.

کلیدواژه ها

اینفلوئنسر مارکتینگ، جذابیت تبلیغات، نظرات مشتریان و قصد خرید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.