برر سی تطب یقی مدیری ت سهام عدالت در راستای افزایش رفاه اجتماعی در کشورهای منتخب جهان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MLABCONF03_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 223
نویسندگان
دانشجوی دکتری مد یر یت تطبیقی و توسعه، گروه مدیریت دولتی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
استادی ار، گروه مدیر یت، واحد شاهرود، دانشگاه آزاد اسلامی، شاهرود، ایران
استاد، گروه مد یریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی تطبیقی مدیریت سهام عدالت در راستای افزایش رفاه اجتما عی در کشورهایمنتخب جهان بود. پژوهش حاضر با دو روش تطبیقی کیفی و توصیفی-تحلیلی انجام شد. با استفاده از تکنیکنمونه گیری هدفمند (و طی سندکاوی) ده کشور به شرح روسیه، جمهوری چک، لهستان، رومانی ، انگلستان،فرانسه، آلمان (آلمان شرقی)، شیلی، مکزیک و پاکستان انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها نیز سندکاوی بود.بدین منظور اسناد و مدارک مرتبط با مدیریت سهام عدالت شامل پیشینه، اطلاعات و سابقه در مدیریت سهامعدالت، مدیریت سهام دولتی و خصوصی سازی در ۱۰ کشور منتخب گردآوری شدند. جهت تجزیه وتحلیلداده ها پس از انتخاب ده کشور منتخب در زمینه موردنظر، به معرفی اجمالی و بررسی و توصیف و تحلیل ابعاد،مولفه ها و شاخص های مدیریت سهام عدالت در راستای افزایش رفاه اجتما عی در این کشورها پرداخته شد.نتایج پژوهش نشان داد مدیریت سهام عدالت شامل ۶ بعد و ۱۹ مولفه به شرح «مدیریت اجتماعی (عدالت محوری، مسئولیت اجتما عی، سرمایه اجتماعی)، «مدیریت فرهنگی» (فرهنگ مشارکتی ، اعتماد عمومی، فرهنگ شایسته سالاری)، «مدیریت اقتصادی» (رفاه عمومی، مد یریت سرمایه گذاری، مد یریت بازار سهام، حمایت مالی، فضای رقابتی)، «مدیریت ا ستراتژیک» (مدیریت منابع، کاهش مالکیت دولتی، مدیریت عملکرد)، «مدیریت آموزشی» (بهین هکاوی، تحقیق و توسعه) و «مدیریت سیاسی» (قوانین و مقررات، سیاست داخلی، توسعه سیاسی( میباشد . بنابراین پیشنهاد م یشود نتا یج پژوهش حاضر مورد توجه و بهرهبرداری مدیرانسازمان خصوصیسازی و ارگانها ی مرتبط با سهام عدالت قرار گ یرد تا در تصمیمگیریهای خود در زمین همدیریت سهام عدالت و افزایش رفاه اجتما عی تجربیات این کشورها را مدنظر قرار دهند.کلیدواژه ها
بررسی تطبیقی ، سهام عدالت، رفاه اجتما عیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.