تاثیرات تربیتی و آموزشی هوش مصنوعی بر جهان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و علوم اجتماعی در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: PESSHCONF01_163
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 317
نویسندگان
دانش آموخته کارشناس ی ارشد علوم تربیتی، تحقیقاتآموزش ی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران، ایران
دانش آموخته کارشناس ی روان شناس ی عمومی، دانشگاهآزاد اسلامی واحد کرج، ایران.
دانش آموخته کارشناس ی آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
امروزه هوش مصنوعی و فناوری های نوین آموزشی ابزاری قدرتمند است که هر روز در توسعه و بهبود سیستم های آموزشی و تعلیم و تریبت دخالت می کنند .با پیشرفت روز افزون این فناوری ها ، تاثیر گذاری آنها بر تعلیم و تربیت افراد در جوامع مختلف جهان نیز افزایش یافته است . با برنامه ریزی و اجرای دقیق، می توانیم از هوش مصنوعی برای ایجاد یک سیستم آموزشی عادلانه تر، موثرتر و فراگیرتر برای همه استفاده کنیم. تاثیرات تربیتی و آموزشی هوش مصنوعی بر جهان (AI) در حال حاضر در حال دگرگونی است. و بسیاری از جنبه های زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. آموزش نیز از این قاعده مستثنی نیست. هوش مصنوعی به عنوان یکی از فناوری های پیشرفته، توانایی تحلیل داده های زیاد ،را داردو مزایای بالقوه زیادی را برای دانش آموزان، معلمان و کل سیستم های آموزشی ارائه می دهد. در این جا برخی از تاثیرات تربیتی و آموزشی هوش مصنوعی بر جهان آورده شده است.از جمله تاثیرات مثبت هوش مصنوعی بر آموزش می توان به جلب توجه بیشتر دانش آموزان ، فراهم کردن فرصت های آموزشی فردی سازی شده ،و افزایش کیفیت و کارایی آموزش اشاره کرد.با توجه به تاثیر گذاری هوش مصنوعی و فناوری های نوین آموزشی بر تعلیم و تربیت در جهان مدرن، این فناوری ها می توانند نقش مهمی در بهبود کیفیت و اثر بخشی فرایند های آموزشی ایفا کنند . اما همچنین نیاز به پیشرفت مستمر توجه به آثار جانبی احتمالی این فناوری ها داریم تا بتوان از این ابزارهای قدرتمند به نحوه مطلوب استفاده کرد .کلیدواژه ها
: هوش مصنوعی،تعلیم و تربیت ، آموزش، ،فناوریمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.