سنجش مسئولیت اجتماعی و تاثیر شفافیت اطلاعاتی در ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: IEMAECONF01_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 242
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه فنی و حرفه ای دختران البرزesmaelifatima۵۴۰@gmail.com
دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه فنی و حرفه ای دختران ساری
استادیار دانشگاه فنی و حرفه ای دختران ولیعصر (عج)
چکیده
این پژوهش به بررسی سنجش مسئولیت اجتماعی و تاثیر شفافیت اطلاعاتی در ایران میپردازد. این تحقیق با استتفاده ازاطلاعات تاریخی به صورت پس رویدادی یعنی با استفاده از اطلاعات گذشته است. نمونه ای از ابزارهای موثر در کارایی هر بازارشفافیت اطلاعاتی است. شفافیت اطلاعاتی در بخش خصوصی در قاب الزامات مقرراتی بازار سرمایه حاصل می شود ولی ازآنجا که ابزار قانونی برای بررسی بر شفافیت اطلاعاتی شرکتهای تحت مالکیت حوزه بخش عمومی وجود نداشت قانونگذار دربرهه های زمانی گوناگون در راستای الزام مدیران شرکتهای مشمول و یا مدیران اشخاص حقوقی مالک با پیش بینی برخیضمانت اجراها تلاش کرد این خلاء را جبران کند و در این راستا کنترل بر شفافیت مسیر و شیوه افشاء پیگیری کیفری وبرخورد انضباطی با مدیران دارای تخلف را نیز بر عهده سازمان بورس و اوراق بهادار واگذار کرد که در این نوشتار به ارزیابی ونقد و بررسی آنها پرداخته ایم. فقدان تعریف مشخص از مالکیت غیر مستقیم پراکندگی در تبیین مصادیق قابل افشاء توجه بهمسئولیت افشاء به مدیران شرکتهای تحت مالکیت با اشخاص حقوقی مالک ابهام در تعریف نهادهای تحت نظر رهبری عدمتصریح به جرم انگاری رفتار و پیش بینی جریمه نقدی برای مدیران اشخاص حقوقی مالک نه مدیران شرکت های مشمول وضعف در واکنش پیش بینی شده از جمله ایرادات وارد بر قانونگذاری در این حوزه به شمار می رود.کلیدواژه ها
قانونگذاری شفافیت اطلاعاتی جریمه نقدی افشاءمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.