تاثیر بلاک چین و هوش مصنوعی بر کیفیت حسابرسی: شواهد از ترکیه

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی برق، مکانیک، فناوری اطلاعات و هوافضا در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: EMITCONF01_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 77
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی کرکه آبادی

دکترا رشته معماری سیستم های کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد تهران - جنوب

امیرحسین بیگدلی

کارشناسی ، رشته مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد واحد ورامین

چکیده

-هدف این مطالعه بررسی تاثیر بلاک چین و هوش مصنوعی بر حسابرسی است کیفیت شرکت ها از ترکیه. داده های اولیه از ۳۰۰ پاسخ دهنده از طریق تصادفی جمع آوری می شود نمونه گیری برای دستیابی به اهداف مطالعه. PLS-SEM برای بررسی رابطه بین متغیرهای خارجی و درون زا. یافته های ما نشان می دهد که استفاده از فناوری های بلاک چین و هوش مصنوعی (AI) در سیستم مالی آنها بر کیفیت حسابرسی تاثیر مثبت می گذارد. کمک به روند حسابرسی و تشخیص تقلب ، که همچنین گزارش دهی مالی را بهبود می بخشد. بلاک چین و هوش مصنوعی در سیستم مالی باعث ایجاد اعتماد به نفس برای سرمایه گذاران می شود, ذینفعان و قانونگذاران. علاوه بر این ، این مطالعه از پیامدهای قابل توجهی برای سرمایه گذاران ، دولت ، شرکت ها و سیاست گذاران حمایت کرد. سرمایه گذاران می توانند تصمیمات سرمایه گذاری را بر اساس دقت حساب های مالی ؛ دولت و سیاست گذاران می توانند مکانیسم حاکمیت با استفاده از یافته های مطالعه.

کلیدواژه ها

بلاک چین – هوش مصنوعی – مکانیسم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.