تاثیر تحلیل و بررسی مدیریت دولتی تطبیقی در توسعه سازمان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: CONFME12_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 430
نویسندگان
دکتری مدیریت دولتی، گرایش تطبیقی و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، گرایش تطبیقی و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، گرایش تطبیقی و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
چکیده
در جهان امروز و در شرایط رقابتی بازار، کیفیت محصول و بهره وری به عنوان دو عامل اساسی و مهم در حفظ و بقایموسسات حرف اول را زده و آنهایی که از بهره برداری و کیفیت بالاتری برخوردار هستند در بازار حضور داشته وماندگار خواهند بود . از این رو اطلاع مداوم از وضعیت بازار و کیفیت محصولات رقبا و همچنین سیستم ها و روش هایانجام کار آنها برای هر موسسه و شرکت رقیب ضروری و اجتناب ناپذیر است تا ضمن اینکه از مزیت ها و ویژگی هایبرتر رقبا الگو برداری می کنند، خود را به وضعیت بهتری نسبت به آنها برسانند. لذا تنها راهی که سازمانها می توانندخود را به سوی بهترین ها و پیشرفت و توسعه هدایت کنند این است که چشم هایشان را در برابر رقبا و بهترین تجربیات جهانی در تمام زمینه های مورد نیاز باز نگه دارند .بر این اساس الگو برداری (BenchMarking)روشی سیستماتیک است که سازمانها به وسیله آن می توانند فعالیت های خود را بر اساس بهترین صنعت یا سازمان، اندازی گیری و اصلاح کنند.این روش با فراهم سازی چار چوبی برای سازمانها که به وسیله آن فعالیت های بهترین سازمان مشخص گردیده است وتشخیص وجوه تمایز سازمان موجود با بهترین سازمان، نشان می دهد که چگونه می توان شکاف های موجود را پر کرد.الگو برداری در واقع ابزاری برای بهبود مستمر است و می تواند توسط انواع سازمانهای تولیدی و خدماتی به کار گرفتهشود . بطور کلی مدیریت تطبیقی به شباهت ها و اختلافات موجود میان سیستم های مدیریت و کسب و کار در زمینههای مختلف تاکید دارد. این مقایسه می تواند بین سازمان های بزرگ و کوچک، کشورهای موفق و ناموفق و کشورهای پیشرفته و در حال توسعه انجام شود. مطالعه مدیریت تطبیقی از طریق گسترش دامنه متغیرهایی که براساسآنها یک پدیده خاص مدیریتی یا سازمانی می تواند مورد مطالعه قرار گیرد.کلیدواژه ها
مدیریت تطبیقی، الگو برداری، توسعه سازمانمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.