بررسی نظریه های رهبری و رویکردهای نوین مدیریت در نظام آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در آموزش و پرورش در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: CSECO01_1967
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 278
نویسندگان
کارشناسی، تربیت بدنی،سیستان و بلوچستان، زهک
کارشناسی، علوم تربیتی، سیستان و بلوچستان، پلان
کارشناسی، زبان و ادبیات فارسی، سیستان و بلوچستان، زاهدان
کارشناسی، زبان و ادبیات فارسی،سیستان و بلوچستان، زابل
چکیده
امروزه هنر و علم مدیریت را از ظریف ترین و پرثمرترین کارهای آدمی می دانند و به عنوان یکی از شاخصهای مهم تمدن معاصر و از جمله عوامل موثر در رشد و توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جوامع کنونی به حساب می آورند. رشد و توسعه نظامهای آموزشی یکی از وجوه مشخص عصر ماست. آموزش و پرورش با انسان سر و کار دارد و چون انسان موجودی پیچیده است از این رو، نظام آموزشی به ایفای دشوارترین و پرمسئولیت ترین وظایف اجتماعی اشتغال دارد. اهمیت و نقش مدیریت در کشور ما که از وسعت زیاد و موقعیت جغرافیایی و آب و هوای نسبتا مناسب و سرشار از منابع طبیعی و نیروی انسانی بالقوه برخوردار ست و هم اکنون در حال بازسازی و نوسازی است، بیش از پیش احساس می گردد. از بین انواع مدیریت، مدیریت بر سازمانهای آموزش و پرورش از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نقش استراتژیک دارد. زیرا تمام اهداف و عوامل این سازمانها انسانی است و رسالت آنها، از یکسو تبدیل انسانهای خام به انسانهای صنعتگر، خلاق، خودآگاه و رشد یافته است و از سوی دیگر، تامین کننده نیازهای نیروی انسانی جامعه در بخشهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است. مدیریت در آموزش و پرورش، بیش از اندازه حساس و پر اهمیت است و شاید تا امروز نتوانسته باشیم گوشه ها و ژرفای آن را به خوبی درک کنیم. در این پژوهش به بررسی نظریه های رهبری و رویکردهای نوین مدیریت در نظام آموزش و پرورش پرداخته می شود.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش، نظریه های رهبری، رهبری، مدیریت آموزشی، مدل های رهبریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.