بررسی استراتژی بهبود کانال رله بیسیم
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF08_127
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 188
نویسندگان
مدرس گروه مهندسی برق، دانشکده مهندسی، واحد حاجی آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، هرمزگان، ایران
چکیده
نظریه اطلاعات مدلی ریاضی از شرایط و عوامل موثر در انتقال و پردازش داده ها و اطلاعات فراهم می آورد. نظریه اطلاعات با ارائه روشی جهت «کمی سازی و اندازه گیری عددی اطلاعات» به موضوعاتی مانند ارسال، دریافت، و ذخیره سازی بهینه داده ها و اطلاعات می پردازد. تمرکز اصلی این نظریه بر روی محدودیت های بنیادین که در ارسال و تحلیل داده ها وجود دارد می باشد، و کمتر به نحوه عملکرد دستگاه های خاص می پردازد. مفهوم اطلاعاتی که توسط شانون تعریف شد اطلاعات از دید آمار و احتمالات بود. شانون با استفاده از کارهای نایکوئیست و هارتلی، پس از ارائه تعریفی ریاضی از کانال مخابراتی، ظرفیتی به کانال مخابراتی نسبت داد که بیانگر میزان حداکثر اطلاعاتی است که روی کانال می توان مخابره کرد. فرمول ظرفیت کانال شانون نه تنها به کانال های بدون اغتشاش (بدون نویز)، بلکه حتی به کانال های با اغتشاش واقعی نیز قابل اعمال بود. شانون فرمولی ارائه کرد که نحوه تاثیر پهنای باند کانال، و نسبت توان سیگنال ارسالی به اغتشاش (نسبت داده به نویز) بر ظرفیت کانال را را آشکار می کرد. بنیادی ترین معیار محدودیت های عملکرد یک سیستم مخابراتی، ظرفیت و ناحیه ظرفیت است. تئوری اطلاعات در تعیین ظرفیت و یا ناحیه ظرفیت مشکلات فراوانی دارد و به همین جهت ظرفیت سیستم ها را در حالت های خاص تعیین می کند و یا کرانهای بالایی و پایینی را برای ظرفیت به دست می آورد. امروزه تقاضای روز افزون برای خدمات بی سیم، اهمیت استفاده بهینه از توان و پهنای باند را بیشتر کرده و توجه محققین را به کار روی تئوری اطلاعات شبکه های بی سیم سوق می دهد.کلیدواژه ها
کلمات کلیدی: کانال- رله- بیسیم- بررسی- استراتژی- بهبوداطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.