طراحی و تحلیل شبه استاتیکی بارابان استیل در چرم سازی به همراه بررسی محاسبات آن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF08_107
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 213
نویسندگان
۱-دانشجوی ارشد مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی،گروه مهندسی مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
۲-استادیار،گروه مهندسی مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
۳-دانشجوی دکتری مهندسی پزشکی، گروه مهندسی مکانیک، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران
چکیده
چرم، ماده ای طبیعی، بادوام و با قابلیت انعطاف است که از چرم سازی پوست خام جانوران، به دست می آید. فرایند چرم سازی یا دباغی، پوست فسادپذیر را به یک ماده طبیعی پایدار، دایمی و انعطاف پذیر برای کاربردهای گوناگون تبدیل می کند. چرم در تلفیق با چوب، پایه فناوری باستانیان را شکل می داده است. یکی از وسایلی که امروزه در کیف و کفش سازی مورد استفاده قرار میگیرد، چرم میباشد. این وسایل کاربرد های متعدد در ساخت صنایع مختلف دارد که کفش وکفی طبی هم یکی از مواردی است که در مهندسی پزشکی و پزشکی و مهندسی ورزش و... میتواند مورد استفاده قرار گیرد و برای افراد راحتی در حرکت یا حتی درمان ایجاد کند. در این پژوهش ابتدا مروری بر چرم و ویژگی های آن مورد بررسی قرار میگیرد. سپس نحوه ساخت چرم و دستگاه های آن مورد ارزیابی قرار میگیرند. بعد از آن نوبت به طراحی بارابان در محیط طراحی می رسد که با استفاده از نرم افزار اینونتور طراحی صورت گرفته است. این دستگاه از یک ظرف استوانه ای شکل که به دور یک محور افقی می چرخد و حرکت دورانی دارد، طراحی خواهد شد. جنس آن از فلز استیل یا چوب می باشد. گنجایش این استوانه از ۴- ۵ متر مکعب از دستگاهی به دستگاه دیگر متفاوت است. در نهایت یکی دستگاه بارابان استیل با خواص مکانیکی مشخص از نظر نیروهای استاتیک و شبه استاتیک مورد ارزیابی قرار میگیرد و در نهایت از نظر سایر نیروهای مکانیکی مورد ارزیابی قرار میگیرد.کلیدواژه ها
کلمات کلیدی: بارابان، استیل، چرم، مخزن، اینونتور.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.