فرآیند گزینش و انتخاب منابع انسانی از طریق روش های مختلف منطق فازی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در مدیریت، اقتصاد، حسابداری و بانکداری
- کد COI اختصاصی: MAEBC07_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 152
نویسندگان
فارغالتحصیل کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
چکیده
با توجه به این واقعیت که امروزه منابع انسانی به عنوان یکی از مهم ترین منابع مزیت رقابتی یک سازمان پذیرفته شده است، یافتن فرد مناسب برای یک شغل به یکی از عملکردهای حیاتی مدیریت منابع انسانی تبدیل شده است. این مقاله تکنیک های مدل سازی سیستم استنتاجی نوع ممدانی و سوگنو مورد استفاده هنگام تصمیم گیری گروهی در محیط فازی را ارائه کرده و فرایند روش ها را با کاربرد تجربی آن ها نشان می دهد. بدین منظور، به عنوان تصمیم گیرندگان، معیار تصمیم گیری و نامزدهای دو مدیر ارشد در یک سازمان تجاری که در فهرست ۵۰۰ سازمان صنعتی بزرگ ترکیه قرار دارند، با استفاده از متغیرهای زبانی برای پست مدیر تعمیر و نگهداری مکانیکی مورد ارزیابی قرار گرفت. این داده های کلامی به اعداد فازی مثلثی برای هر دو تکنیک مدل سازی تبدیل شد. مدل های پیش بینی به ترتیب با استفاده از منطق فازی و جعبه ابزارهای ANFIS نرم افزار MATLAB به دست آمد و کاربردهای آن ها بر فرایند از طریق Simulink انجام شد. همه نتایج پیش بینی به دست آمده با جدول مطابق با عملکردهای پیش بینی تکنیک ها مقایسه شد. این مطالعه نشان داد که برای تصمیم گیری دقیق تر و موثرتر در فرایند انتخاب منابع انسانی، مدل های مختلف منطق فازی به طور قابل توجهی به عنوان رویکرد تصمیم گیری گروهی چند معیاری فازی مناسب است.کلیدواژه ها
انتخاب منابع انسانی، تصمیم گیری، ممدانی، سیستم استنتاج فازی سوگنومقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.