بررسی تهیه پودرهای نانوسایز با تکنیک فرآیند SEDS

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین همایش ملی نفت ،گاز و پتروشیمی
  • کد COI اختصاصی: NCOGP02_248
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1129
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد محمدیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بوشهر ایران

میثم تقی پور

پیمان اسماعیل پور

سجاد خدایاری

چکیده

در این فرآیند از سیال فوق بحرانی به عنوان ضد حلال پراکنده و به عنوان واسطه ای برای استخراج حلال و رسوب گذار موثر حل شونده ازمحلول استفاده می شوند. در این فرآیند نمونه در یک حلال آلی حل می شوند و محلول همراه با سیال فوق بحرانی از میان یک نازل عبور میکنند. دو جریان در نازل کاملاً مخلوط می شوند تا یک پخش یا پراکندگی موثر ایجاد شود. ذرات خشک پس از استخراج حلال با سیال فوقبحرانی تشکیل می شوند و داخل ظرفی با دما و فشار ثابت جمع آوری می شود. بر خلاف روش های دیگر فرآیند SEDS ذراتی با اندازه 5/. تا 03 میکرومتر و توزیع اندازه باریک با خصوصیات کنترل شده و مقدار حلال باقیمانده اندک ایجاد می کند. از خصوصیات برجسته دیگر این فرآیند توانایی تهیه پلی مورف هایی حاوی شکل های نسبتاً نیمه پایدار و پایدار می باشد.

کلیدواژه ها

سیال فوق بحرانی، نانو ذرات، استخراج حلال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.