مهارت های کلاسداری معلمان و خودتنظیمی یادگیری در دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در آموزش و پرورش در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: CSECO01_1921
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 128
نویسندگان
دانش آموخته ی کارشناسی آموزش ابتدایی ، دانشگاه پیام نور
دانش آموخته ی کارشناسی مهندسی کشاورزی، دانشگاه پیام نور مریوان
دانش آموخته ی کارشناسی ارشد آموزش زبان ، دانشگاه علوم و تحقیقات ساری
چکیده
چکیدهفراگیران خودتنظیم از راهبردهای مناسب برای مدیریت انگیزه، رفتار و یادگیری استفاده می کنند، عوامل موثر در یادگیری را شرایط بهینه ای را برای یادگیری فراهم می کنند، موانعی را که در یادگیری تداخل می نماید، حذف می کنند و راهی برای یادگیری پیدا می نمایند. این افراد در زمینه یادگیری خودانگیخته اند؛ اهداف تحصیلی واقع گرایانه ای برای خود وضع می کنند؛ از راهبردهای کارآمد به منظور دستیابی به اهداف خود استفاده می نمایند؛ در صورت لزوم راهبردهای مورد استفاده را اصلاح می کنند یا تغییر می دهند؛ و سعی در استفاده بهینه از منابع در دسترس مانند زمان، مکان، همکلاسی ها، اساتید و منابع کمکی دیداری و شنیداری دارند. این گروه همواره سعی در خلق و انتخاب محیط هایی دارند که یادگیری را افزایش دهد. هدف از این مطالعه بررسی رابطه مهارت های کلاسداری معلمان با خودتنظیمی یادگیری دانش آموزان می باشد. موضوع مهارت های کلاسداری یکی از مهم ترین و پرتکرارترین موضوعاتی است که همه معلمان و دبیران، به خصوص نومعلمان و دانشجو معلمان، در حرفه خود با آن سر و کار دارند. مهارت های کلاسی موثر، فرصت های یادگیری را برای دانش آموزان به بالاترین سطح ممکن می رساند. مهارت های کلاسداری چون سایر مدیریت ها مستلزم کارکردهایی چون طراحی و سازماندهی، هماهنگی و رهبری، کنترل و نظارت و ارزشیابی است که بدلیل در هم تنیدگی، این کارکردها از یکدیگر تفکیک پذیر نیستند. در برقراری ارتباط با دانش آموزان در کلاس، معلم با موانع و عوامل زیادی روبروست؛ که آگاهی و تسلط معلم بر این موارد و مهارت های ارتباطی در جهت تحقق اهداف آموزشی امری اجتناب نا پذیر است. کلاس درس محیط اجتماعی است و تلفیقی از ضرورت های مهارت های کلاسداری معلم در کلاس و ضرورت های مدیریت گروه و یاد گیری برای رشد می باشد و لذا در همین راستا میزان مهارتهای کلاسداری معلمان می تواند زمینه افزایش خود تنظیمی رد یادگیری در دانش آموزان را فراهم نماید.کلیدواژه ها
مهارت های کلاسداری،معلمان، دانش آموزان، خودتنظیمی، یادگیریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.