بررسی تاثیر و نقش تکنولوژی و دنیای دیجیتال در آموزش کودکان هوشمند
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN06_2117
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 360
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی
دانشجوی دکتری ادبیات فارسی
چکیده
در عصر حاضر، تکنولوژی بخش جدایی ناپذیر از زندگی انسان هاست. کودکان از سنین کم توانایی استفاده از تکنولوژی های متفاوت را یاد می گیرند و همین امر سبب شده تا آموزش کودکان در دنیای امروز با چالش ها و مسائل جدیدی مواجه باشد. پیشرفت تکنولوژی تاثیر گسترده ای بر فرآیند رشد کودکان دارد و نمی توانیم از نقش برجسته تکنولوژی در آموزش کودکان چشم پوشی کنیم. برای توسعه یک زیر ساخت مناسب، نیازمند بررسی و ترکیب راهکارهای آموزشی هستیم تا بتوانیم خلاقیت و تکنولوژی را ترکیب کنیم و راهکار مناسبی ارائه دهیم. این رویکرد پویا و نوین باید به گونه ای باشد که کودکان از دانش و خلاقیتشان استفاده کنند و با ترکیب آن با فناوری های مدرن، استعدادهایشان را پرورش دهند. این امر باعث می شود تا مهارت های علمی و استعدادهای نوآورانه کودکان ارتقاء یابد.دنیای دیجیتال برای کودکان جذاب است. بچه ها دوست دارند ساعت ها با موبایل و کامپیوتر بازی کنند، دنیای دیجیتال را بشناسند و بازی های بیشتر و متنوع تری کشف کننداستفاده از تکنولوژی در آموزش کودکان می تواند یادگیری مفاهیم پیچیده را تسهیل کرده و مفاهیم پیچیده را به شکل های گرافیکی و صورت جذاب و قابل فهم برای آن ها ارائه دهد. تا کودکان به اطلاعات بهتر جذب شوند و درک آن ها تسهیل یابد.امروزه، با نفوذ فناوری به تمامی جوانب زندگی، بخشی از این انتقال دانش و مهارت ها به صورت آنلاین و دیجیتالی انجام می شود. کودکان هوشمند، کودکانی هستند که قدرت های خارق العاده در استفاده از فناوری، هوشمندسازی و یادگیری دیجیتال را دارند. آینده هوشمند نیز با توجه به پیشرفت های فناوری و نیازهای جامعه، یک واقعیت نزدیک است.آموزش در دنیای دیجیتال می تواند به کودکان کمک کند تا مسئله های جدید را حل کنند. یکی از مزیت های آموزش در دنیای دیجیتال، تقویت مهارت های تفکر انتقادی و حل مسئله در کودکان است. با استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای آموزشی، کودکان می توانند با محیط های تعاملی و چالش برانگیز روبرو شوند که به آن ها امکان حل مسائل را با استفاده از تفکر انتقادی و خلاقیت می دهد.همچنین، آموزش در دنیای دیجیتال می تواند به کودکان کمک کند تا مهارت های مربوط به جستجوی اطلاعات و ارزیابی منابع را تقویت کنند.به طور کلی، آموزش در دنیای دیجیتال با ارائه فرصت های چندگانه برای تمرین و تعامل با مسائل مختلف، تقویت مهارت های تفکر انتقادی، خلاقیت و حل مسئله در کودکان را تسهیل می کند. این روش آموزش در دنیای دیجیتال می تواند به کودکان کمک کند تا مسئله های جدید را حل کنند. یکی از مزایای آموزش در دنیای دیجیتال، فراهم کردن محیط های تعاملی و چالش برانگیز است که کودکان را در تفکر انتقادی، حل مسئله و خلاقیت تقویت می کند.کلیدواژه ها
تکنولوژی،دنیای دیجیتال،آموزش،کودکان هوشمند،خلاقیتاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.