تواریخ سال نهم نبونیدوس (۵۴۷-۶ قبل از میلاد). در باره بابل و لیدیا
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دو فصلنامه مطالعات ایران کهن، دوره: 2، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_HSTR-2-1_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 152
نویسندگان
Robartus Johannes van der Spek
تهران
چکیده
اکثر پژوهشگران تاریخ را با مطالعه آثار کلاسیک شروع می کنند، اما دسته ای دیگر از آنها پیشینه ای همچنان در مطالعه تاریخ دارند. پیر برایانت و خودم به دسته دوم تعلق دارد. بیشتر مورخان باستان بر تاریخ یونانیان و رومی ها تمرکز می کنند و در مورد متون یونانی و لاتین بحث می کنند. اغلب آنها را در راهنماهایی های مطالعاتی و در وب سایت های دانشگاه ها می یابیم که در حوزه مهد تمدن غرب مطالعه می کنند. به عنوان دانشجوی تاریخ در لیدن، من این تجربه را داشتم، اما برایم جالب بود که هنگام مطالعه، به عنوان مثال، امپراتوری ایران اطلاعات زیادی فراتر از کارهای هرودوت داده نمی شد. بیشتر و بیشتر به این نتیجه رسیدم که تاریخ یونان و روم به طور جدایی ناپذیری با تاریخ خاور نزدیک باستان مرتبط است و به غیر از جهان یونانی-رومی، تمدن های آسیای غربی و مصر مسئول تحولات اروپای بعدی بوده اند.کلیدواژه ها
کوروش, لیدیا, ماد, هخامنشیان, بابلاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.