بررسی تاثیرمیدانهای الکتریکی درفراورش نفت خام نمکی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین همایش ملی نفت ،گاز و پتروشیمی
  • کد COI اختصاصی: NCOGP02_167
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1114
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن رخش ماه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد ایران

بیت اله حبیبیان توانا

چکیده

چون بااستفاده ازمیدان الکتریکی میتوان سرعت انعقادسازی یک فاز پراکنده درامولسیون را افزایش داد ازاین رو روشهای مبتنی برجریان الکتریکی مطرح شدند از دیدگاه بازدهی انرژی جداسازی الکتریکی بهترین روش شکستن امولسیون و نمک زدایی نفت می باشد بنابراین درموقعی که قطرات آب نمک به سختی ازنفت جدا میشوند ازجریان الکتریسیته استفاده میشود برای دستیابی به این منظور دستگاه های جداکننده ای ساخته شده است که درون آن دو قطب مثبت و منفی برق با ولتاژ بالا حدود 15000 الی 21000 ولت قراردارد مولکولهای آب که درنفت به حالت پراکنده یافت میشود به شکل کروی بوده ولی تحت تاثیر نیروی الکترواستاتیکی تغییر شکل داده و بصورت بیضی درمی آید و دراین حالت است که قطرات مجاور به ممدگیر متصل و دراثرنیروی ثقل ته نشین میشوند ولی اگرقطراب آب موجود خیلی بزرگ باشند جریان الکتریسیته شدیدا آنها را متلاشی و تبدیل به قطرات کوچکتر می نماید...

کلیدواژه ها

میدانهای الکتریکی، نمک گیربرقی، الکترواستاتیک، امولسیون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.